Tot ce ne-am dorit de Emily Giffin, Editura Litera, Colecția Blue Moon

0

Tot ce ne-am dorit

(All We Ever Wanted – 2018)

Emily Giffin

Editura Litera

Colecția Blue Moon

An apariție: 2019

Emily Giffin a absolvit Wake Forest University, Carolina de Nord, și University of Virginia School of Law. După ce a practicat avocatura la o firmă din Manhattan vreme de câțiva ani, s-a mutat la Londra și s-a apucat de scris.
Toate romanele sale au intrat în lista New York Times a celor mai bine vândute romane. Mai mult decât atât, cărțile lui Emily Griffin au fost publicate în douăzeci și patru de țări.
Ceva de împrumutromanul său de debut, a cunoscut imediat un succes fulminant, situându-se pe locuri fruntașe în topurile întocmite de Goodreads referitoare la categoria chick-lit.
Nina Browning este căsătorită cu unul dintre membrii marcanți ai elitei din Nashville, iar soțul ei a făcut o avere considerabilă după ce și-a vândut firma de tehnologie. Deși fiul lor adorat a fost acceptat la Universitatea Princeton, Nina, originară dintr-o familie din clasa de mijloc, se întreabă dacă nu cumva noua ei viață a îndepărtat-o de la principiile cu care a fost crescută.
Tom Volpe este un tată singur care lucrează în mai multe locuri ca să o poată crește pe fiica lui, Lyla. Calea lui a fost una singuratică, lungă și dificilă, dar acum se poate relaxa, în sfârșit, după ce Lyla obține o bursă la cel mai prestigios liceu privat din Nashville, Academia Windsor. Printre bogați și privilegiați, Lyla nu-și găsește întotdeauna locul – iar tendința tatălui ei de a fi prea protector nu o ajută deloc – dar, în cele mai multe privințe, ea e o adolescentă tipică, fericită și împlinită.
O fotografie făcută la beție, în timpul unei petreceri, schimbă totul. Imaginea se propagă online cu viteza vântului, comunitatea de la Windsor este împărțită și atmosfera mustește de controverse și acuzații. În mijlocul minciunilor și al scandalului, Tom, Nina și Lyla sunt forțați de împrejurări să se descurce împreună – punând la îndoială relațiile lor cele mai strânse, întrebându-se cine sunt, de fapt, și căutând în ei curajul de a-și trăi viețile la adevăratul lor potențial.
„O călătorie fascinantă, care te pune pe gânduri.” – Jodi Picoult
Cartea va fi disponibilă la punctele de difuzare a presei, începând de marți, 26 noiembrie 2019, la prețul de 24,99 lei.

Cărțile autoarei Emily Giffin pot fi comandate pe librarie.netcarturesti.roelefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

 

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: