Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul e permis în dragoste de Kerrigan Byrne, Seria Diavoli îngenuncheați, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Totul e permis în dragoste

(How to Love a Duke in Ten Days – 2019)

Kerrigan Byrne

Colecția Iubiri de poveste

  1. Totul e permis în dragoste – How to Love a Duke in Ten Days – 2019
  2. Un scoțian adevărat – All Scot and Bothered – 2020 – prezentare
  3. În pat cu diavolul – The Devil in Her Bed – 2021 – prezentare

O reîntâlnire cu autoarea seriei „Rebeli victorieni”, revelația anului trecut și primul volum al unei serii noi, Devil you know, despre burlaci chipeși și bogați, băieți răi care fac ca inimile femeilor să bată mai tare

Frumoasă, faimoasă și sclipitor de inteligentă, Lady Alexandra Lane a știut întotdeauna să-și poarte singură de grijă. Însă nimeni nu s-ar aștepta ca trecutul ei să ascundă secrete întunecate ‒ secrete pentru care este șantajată an după an. Acum, când starea financiară a familiei ei a devenit extrem de precară, Alexandra vede o singură soluție: să se căsătorească numaidecât cu unul dintre cei mai bogați bărbați eligibili. Chiar dacă acesta are reputația unui adevărat diavol.

Piers Gedrick Atherton, duce de Redmayne, caută răzbunare și primul pas în acest sens este să își aleagă o soție. Însă, pentru un bărbat cunoscut drept Teroarea din Torcliff nu este o sarcină chiar ușoară să cucerească inima ‒ sau măcar mâna ‒ unei femei. Și totuși, Alexandra apare în viața lui ca sclipirea unui fulger. Când ea îi propune căsătoria, Piers își dă cu ușurință seama că necazurile pășesc și pe urmele ei, nu doar pe ale lui. Dar spiritual ei liber, istețimea și gentilețea, deopotrivă cu frumusețea incredibilă trezesc în el dorințe feroce. Și tocmai de aceea va face tot ce este posibil pentru a o ține în siguranță – și brațele lui, pentru totdeauna.

Citate:

„– Din momentul în care ne-am întâlnit pe peron, am visat să vă sărut în zeci de moduri.
Sunetul care-i scăpă nu era nici tuset, nici oftat. Existau zeci de feluri de a săruta? Mai exact, cât de multe?”

„Cât de mult își dorea să aprindă cărbunii pe care-i descoperise în flacăra dorinţei. Râvnea să trezească în ea ceva ce simţea că se afla într-o stare latentă de atât de mult timp. Poate de întreaga ei viaţă.
Ceva ce nici un bărbat nu mai descoperise.
Oare măcar căutase cineva? Sau îndrăznise să înfrunte mintea ei ascuţită, hainele ei sărăcăcioase și sprâncenele încruntate pentru a descoperi potenţialul senzual al acestei fete bătrâne mofturoase?
Aparent, nu. Toată delicateţea aceea deosebită trecuse neobservată.
Neatinsă.
Nesărutată.
Până la el.”

„Își dorea… asta.
Acest sărut dulce, languros. Își dorea să dureze la nesfârșit. Simţea sărutul cu fiecare părticică a trupului ei. În locuri pe care le ignorase.
Ameninţa singurătatea pe care o cultivase cu atâta grijă. Trezea părţi ale minţii ei pe care le ţinuse adormite. Părţi care nu aveau nimic de-a face cu intelectul și cu analiza. Locurile întunecate unde ţinuse dorinţele tinere și visătoare ascunse sub rușine și regret.”

Vom putea citi întreaga poveste în romanul TOTUL E PERMIS ÎN DRAGOSTE de Kerrigan Byrne, primul volum al seriei Diavoli îngenuncheați. De sâmbătă, 14.12.2019, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *