Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul începe cu noi de Colleen Hoover, Editura Epica

Totul începe cu noi

(It Starts with Us – 2022)

Colleen Hoover

Editura Epica

Traducere: Ioana Socolescu

Nr. pagini: 368

Colleen Hoover este o îndrăgită autoare de romane pentru tineri dintre care nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Mai multe dintre acestea sunt traduse în limba română la Editura Epica:  Hopeless. Fără speranță, Slam, din dragoste pentru Layken, Ugly Love. Despre fața urâtă a iubirii, Confess, Speranța pierdută, Totul se termină cu noi, Verity și Dintotdeauna tu.
Romanele semnate de Colleen Hoover domină topurile mondiale, cărțile ei vânzându-se în milioane de exemplare. Cincisprezece titluri se află momentan în topul UȘA Today bestseller list, fapt neegalat de niciun alt autor.
  1. Totul se temină cu noi – Editura EpicaIt Ends with Us – 2016 – recenzie
  2. Totul începe cu noi – Editura Epica – It Starts with Us – 2022 

Înainte de Totul începe cu noi, povestea a început cu Atlas.

Lily și Ryle și-au găsit, în cele din urmă, echilibrul în viață și împart, în mod civilizat, custodia asupra fiicei lor, Emerson. Acum, la doi ani după ultima lor discuție, Lily îl întâlnește pe Atlas din întâmplare. El e în culmea fericirii pentru că, în sfârșit, pare să fie momentul potrivit că sentimentele dintre ei să înflorească într-o relație adevărată. Prin urmare, Atlas o invită pe Lily la o întâlnire.

Însă bucuria pe care o simte Lily se transformă în neliniște și groază. Deși Ryle nu-i mai este soț, el încă face parte din viață ei și ar avea resentimente față de orice bărbat cu care ea ar alege să se întâlnească. Pur și simplu detestă gândul că Atlas Corrigan ar putea face parte din viață lui Lily și a lui Emerson.

Scris din perspectiva lui Lily și a lui Atlas, romanul Totul începe cu noi le oferă cititorilor o incursiune în trecutul lui Atlas, pe măsură ce el și Lily își redescoperă legătură și reaprind flacăra dragostei din adolescență. În același timp, sunt nevoiți să aibă de-a face cu fostul soț al lui Lily. Ryle, un bărbat impulsiv, crede că Atlas e unul dintre motivele destrămării căsniciei sale.

Cărțile autoarei Colleen Hoover pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, edituraepica.ro, librariadelfin.rolibrex.rolibrarie.net, cartepedia.rocarturesti.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *