Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul pentru aventură – seria Westcott de Mary Balogh, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Totul pentru aventură

(Someone to Care – 2018)

Mary Balogh

Editura Litera / Lira

Colecția Carti Romantice

1. Totul pentru dragoste – Someone To Love – 2016 – prezentare
2. Totul pentru fericire – Someone to Hold – 2017 – prezentare
3. Totul pentru căsătorie – Someone to Wed 2017 – prezentare
4. Totul pentru aventură – Someone to Care – 2018 – prezentare
5. Totul pentru încredere – Someone to Trust – 2018 – prezentare
6. Totul pentru onoare – Someone to Honor – 2019 – prezentare
 6.5. Someone to Remember – 2019
7. Totul pentru romantism – Someone to Romance– 2020 – prezentare
8. Someone to Cherish – 2021
9. Someone Perfect – 2021
La doi ani după moartea contelui de Riverdale, membrii familiei acestuia au reușit să treacă peste rușinea de a rămâne fără titlu și fără avere – toți, în afară de cea care a fost cândva contesa lui, Viola. Copiii au crescut, înalta societate i-a întors spatele, iar ea își caută debusolată fericirea, neștiind unde să o găsească – până când drumul i se încrucișează din nou cu cel al marchizului de Dorchester, Marcel Lamarr.
Timp de douăzeci de ani, de la moartea tragică a tinerei lui soții, Marcel Lamarr a fost un afemeiat notoriu. În tinerețe, Viola Riverdale, pe atunci tânără mamă, îi stârnise interesul, dar reușise să scape din mrejele lui. Pentru că nu a cedat seducției lui, este cu atât mai irezistibilă pentru el acum, și este foarte surprins să vadă că este la fel de dornică de o aventură ca el – căci măcar o dată în viață, Viola vrea să se lase deoparte prudența.
Când cei doi sfidează conveniențele și fug împreună, descoperă nu doar că plăcerea te poate prinde în capcană când te aștepți mai puțin, dar și că legile respectabilității nu sunt chiar atât de ușor de învins…
„Nu fusese sărutată niciodată cu pricepere. Până acum. Primul lucru care o şocă fu faptul că buzele lui erau atât de uşoare, de lipsite de orice ameninţare. Nu o înşfăcă mai strâns, nici nu îşi apăsă buzele pe buzele ei. Nici măcar nu o întoarse, nici nu încercă s-o lipească de el. Buzele lui erau catifelate, calde, uşor despărţite, şi se jucă cu buzele ei până le desfăcu şi ea.”
„Degetele i se strecurară prin păr spre ceafă şi cealaltă mână se îndreptă spre talia ei, în timp ce ea îl cuprindea în braţe. Şi o sărută. Sau ea îl sărută pe el.
Se sărutară.
Timp de câteva minute lungi, nesfârşite. Profund, cu gura deschisă, strângându-se tare în braţe. De parcă ar fi încercat să fie una cu celălalt, sau un alt fel de fiinţă, care nu era formată nici din unirea lor, nici din fiecare separat. Când el se trase înapoi, ea păru gata să cadă, de parcă s-ar fi ridicat la suprafaţă din nişte adâncimi tulburi.”
„Iubirea era un lucru veşnic, nu? Şi un lucru la rău şi la moarte –sau era la rău şi la bine? Era totul sau nimic, sau mai degrabă totul în toate. Era o amputare a tot ce fusese
el timp de aproape douăzeci de ani şi… Dar mintea refuza
să îl ducă mai departe. Oricum nu conta. Nu avea să se căsătorească cu ea.”
Veți citi întreaga poveste în romanul TOTUL PENTRU AVENTURĂ de Mary Balogh, volumul al patrulea al seriei Westcott – disponibil de vineri 14.12.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Mary Balogh

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *