Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul pentru căsătorie de Mary Balogh, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Totul pentru căsătorie

(Someone to Wed – 2017)

Mary Balogh

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

1. Totul pentru dragoste – Someone To Love – 2016 – prezentare
2. Totul pentru fericire – Someone to Hold – 2017 – prezentare
3. Totul pentru căsătorie – Someone to Wed 2017 – prezentare
4. Totul pentru aventură – Someone to Care – 2018 – prezentare
5. Totul pentru încredere – Someone to Trust – 2018 – prezentare
6. Totul pentru onoare – Someone to Honor – 2019 – prezentare
 6.5. Someone to Remember – 2019
7. Totul pentru romantism – Someone to Romance– 2020 – prezentare
8. Someone to Cherish – 2021
9. Someone Perfect – 2021
Când Alexander Westcott devine noul conte de Riverdale, moștenește un titlu pe care nu l-a dorit și un domeniu neîngrijit la țară pe care nu și-l poate permite. Dar este hotărât să facă tot ce îi stă în puteri ca să răscumpere anii de neglijare și să le dăruiască oamenilor care depind de el o viață mai bună…
Deși a trăit ca o pustnică din pricina unei traume din copilărie, Wren Heyden își dorește un singur lucru de la viață: să se căsătorească. Pentru că a moștenit o mare avere și este o femeie de afaceri, se hotărăște să își „cumpere” un soț, convinsă că nici un bărbat nu ar putea-o dori altfel. Cea de-a treia opțiune a ei este chipeșul, dar săracul conte de Riverdale.
Alexander știe că are nevoie să se însoare cu o moștenitoare, dar, fiind un bărbat de onoare, nu poate accepta propunerea surprinzătoare a lui Wren decât după o perioadă de curtare așa cum scrie la carte, timp în care speră ca între ei să se dezvolte măcar prietenia și respectul.
Așa că este complet nepregătit pentru dorința care îl copleșește atunci când Wren ridică în sfârșit vălurile care ascund secretele trecutului ei…
„Era logodită. Urma să se căsătorească. Toate visurile pe care îndrăznise vreodată să le viseze aveau să devină realitate. Şi nu avea să fie orice căsătorie, ci o căsătorie cu el, contele de Riverdale, şi se temea foarte mult că era îndrăgostită de el. Dar de ce alesese mintea ei cuvântul teamă? Pentru că ştia că sentimentele ei nu puteau primi niciodată un răspuns? Nu conta. Contele îi promisese atracţie şi respect şi poate chiar afecţiune, şi asta era destul.”
„Se căsătorea. Mai mult, se căsătorea cu bărbatul de care se îndrăgostise profund şi neaşteptat – şi în taină. Oh, el avusese mai multă dreptate decât ştia atunci când spusese în trăsură că nunta lor fusese perfectă.”
„O mai sărutase şi înainte, dar fiecare ocazie fusese prea scurtă pentru o persoană însetată de contacte umane intime şi care tânjise după aşa ceva.
Ea ştia foarte puţin. Aproape nimic, de fapt, dar destul ca să înţeleagă că exista o lume întreagă de experimente erotice care îi fuseseră negate – sau pe care şi le negase singură. În seara asta lucrurile începeau să se îndrepte, şi ea se bucura că el nu se grăbea.”
Vom citi întreaga poveste în romanul TOTUL PENTRU CĂSĂTORIE de Mary Balogh, volumul al treilea al seriei Westcott – apariţie vineri, 27. 07.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Listă cărți Mary Balogh

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

2 Comments

Spune-ți părerea!