Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul pentru dragoste de Mary Balogh, Editura Litera/ Lira, Colectia Carti Romantice

Totul pentru dragoste

(Someone To Love – 2016)

Mary Balogh

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Totul pentru dragoste – Someone To Love – 2016 – prezentare
2. Totul pentru fericire – Someone to Hold – 2017 – prezentare
3. Totul pentru căsătorie – Someone to Wed 2017 – prezentare
4. Totul pentru aventură – Someone to Care – 2018 – prezentare
5. Totul pentru încredere – Someone to Trust – 2018 – prezentare
6. Totul pentru onoare – Someone to Honor – 2019 – prezentare
 6.5. Someone to Remember – 2019
7. Totul pentru romantism – Someone to Romance– 2020 – prezentare
8. Someone to Cherish – 2021
9. Someone Perfect – 2021
Contele de Riverdale moare și lasă în urmă o avere și un secret care vor schimba pentru totdeauna viețile tuturor membrilor familiei sale – inclusiv viața fiicei despre care nimeni nu știa nimic…
Anna Snow a crescut într-un orfelinat din Bath, fără să cunoască familia din care provine. A reușit totuși să treacă peste toate greutățile – a devenit profesoară, are prieteni buni și este mulțumită de traiul ei. Însă existența ei liniștită este dată complet peste cap când descoperă că defunctul conte de Riverdale i-a fost tată și că ea este singura lui moștenitoare. Bucuroasă că nu mai este singură pe lume, Anna – acum Lady Anastasia Westcott – dorește să-și împartă bogăția nou dobândită cu frații ei vitregi. Însă aceștia nu vor să aibă nimic de-a face cu ea sau cu încercările ei de apropiere. Nu îi va fi deloc ușor să se transforme dintr-o fată simplă și săracă într-o adevărată lady. Dar un bărbat curajos va fi alături de ea la fiecare pas.
Avery Archer, duce de Netherby, preferă să țină pe toată lumea la distanță. Totuși, ceva îl îndeamnă să o ajute pe Anna în transformarea ei de la o biată orfană la o adevărată lady, când societatea londoneză și rudele ei abia găsite amenință să o copleșească. Avery îi sare în ajutor, doar ca să descopere că prietenia lor nu îl face imun la sentimentele și la dorințele pe care le-a ascuns atât de bine și atât de mult timp.
„Nu poţi trăi de pe o zi pe alta fără să te schimbi. Este natura vieţii. Alegerile mărunte sunt întotdeauna necesare, chiar atunci când nu se ivesc altele mari. Voi schimba ceea ce aleg să schimb şi voi păstra ceea ce aleg să păstrez.”
„Bărbatul acela o făcea să se cutremure. Nu, la drept vorbind ar fi fost mai corect să spună că o făcea să tremure, fiindcă în ciuda manierelor lui afectate, a tuturor lucrurilor stranii pe care le spunea, a splendorii strălucitoare care îi învăluia întreaga persoană, în tot timpul plimbării în parc fusese sufocată de aura de putere şi de pură masculinitate pe care părea s-o iradieze.”
„Naiba s-o ia de treabă şi să fie de zece ori blestemată, dar o sărută. Nu ştiu care dintre ei rămase mai uimit. Nu fu nici măcar un sărut uşor pe buze, părintesc sau frăţesc sau venit din partea unui văr. Fu un sărut complet, cu buzele desfăcute, capul uşor aplecat, braţele cuprinzând femeia ca să o tragă mai aproape. Fu un sărut între un bărbat şi o femeie.”
„Nu fusese niciodată îndrăgostit. Nici nu se apropiase vreodată de această stare. Nici nu ştiuse ce însemna acest termen. Nu se lipsise de mâncare sau de somn. Nu simţise dorinţa de a scrie un sonet dedicat sprâncenei ei stângi – sau drepte, dacă tot veni vorba – şi nici aceea de a cânta o baladă despre o dragoste pierdută sub fereastra dormitorului ei, în toiul nopţii. Nu se simţise nemângâiat când era departe de ea sau îmbătat de dragoste în prezenţa ei. Nici măcar nu bănuise nimic, până de curând, când îi trecuse prin cap să o ceară în căsătorie.”
Vom citi întreaga poveste în romanul TOTUL PENTRU DRAGOSTE de Mary Balogh – de vineri, 25 august, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

Listă cărți Mary Balogh

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *