Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul pentru o amintire, de Mary Balogh, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Totul pentru o amintire

(Someone to Remember – 2019

Mary Balogh

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: feb. 2022

Nr. pagini: 224

Traducerea:  Iulia Bodnari

Nuvelă din seria „Westcott”, după TOTUL PENTRU ONOARE și TOTUL PENTRU ROMANTISM.
MARY BALOGH a scris peste 70 de romane și 30 de nuvele. Printre numeroasele premii câștigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

1. Totul pentru dragoste – Someone To Love – 2016 – prezentare

2. Totul pentru fericire – Someone to Hold – 2017 – prezentare

3. Totul pentru căsătorie – Someone to Wed 2017 – prezentare

4. Totul pentru aventură – Someone to Care – 2018 – prezentare

5. Totul pentru încredere – Someone to Trust – 2018 – prezentare

6. Totul pentru onoare – Someone to Honor – 2019 – prezentare

 6.5. Totul pentru o amintire – Someone to Remember – 2019

7. Totul pentru romantism – Someone to Romance– 2020 – prezentare

8. Someone to Cherish – 2021

9. Someone Perfect – 2021

Matilda Westcott și-a petrecut viața singură, având grijă de mama sa. Dar viața ei modestă și liniștită e dată peste cap când apare Charles Sawyer, la treizeci și șase de ani după dragostea lor eșuată, iar sentimente vechi își fac loc spre inima ei. Oare după tot acest timp, au șansa de a fi fericiți împreună sau Charles riscă să o piardă din nou?

Matilda Westcott și-a petrecut viața îngrijindu-se de nevoile mamei sale, contesa văduvă de Riverdale, fără să pună nici o clipă la îndoială hotărârea de a duce o viață solitară. Pentru Matilda, care se consideră o fată bătrână și plictisitoare, căsătoria este ceva ridicol, iar dragostea e un joc permis numai celor tineri. Dar liniștea îi este tulburată brusc când un gentleman extrem de atrăgător, de care fusese îndrăgostită în tinerețe, reapare în viața ei, încercând să o farmece din nou și să găsească încă o dată drumul spre inima ei.

Charles Sawyer, vicontele de Dirkson, nu se așteaptă să o revadă pe Matilda Westcott la 36 de ani după finalul nefericit al poveștii lor de dragoste. Mai mult decât atât, nu se așteaptă nici să aibă aceleași sentimente de altădată la vederea ei. Iar când o întâlnește pe Matilda la o cină găzduită de contele de Riverdale, este la fel de fascinat de ea precum a fost în prima zi în care s-au întâlnit – și se întreabă dacă, după toți acești ani, mai pot avea șansa de a fi fericiți împreună. Dar pentru asta Charles trebuie să dărâme zidurile ce au ferecat inima Matildei în cele peste trei decenii în care nu s-au mai văzut… altfel riscă să o piardă din nou, de data asta pentru totdeauna.

Veți citi întreaga poveste în romanul TOTUL PENTRU O AMINTIRE de Mary Balogh, volum care face parte din seria Familia Westcott. De vineri 18.02.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Mary Balogh

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *