Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul pentru onoare – seria Familia Westcott de Mary Balogh, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Totul pentru onoare

(Someone to Honor – 2019)

Mary Balogh

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Traducere: Mădălina Moțatu

1. Totul pentru dragoste – Someone To Love – 2016 – prezentare
2. Totul pentru fericire – Someone to Hold – 2017 – prezentare
3. Totul pentru căsătorie – Someone to Wed 2017 – prezentare
4. Totul pentru aventură – Someone to Care – 2018 – prezentare
5. Totul pentru încredere – Someone to Trust – 2018 – prezentare
6. Totul pentru onoare – Someone to Honor – 2019 – prezentare
 6.5. Totul pentru o amintire – Someone to Remember – 2019 – prezentare
7. Totul pentru romantism – Someone to Romance– 2020 – prezentare
8. Someone to Cherish – 2021
9. Someone Perfect – 2021
Visul lui Abigail Westcott de a avea un viitor liniștit, alături de un soț respectabil din înalta societate se spulberă când află că părinții ei nu sunt căsătoriți legal și, prin urmare, nu mai poate face parte din lumea bună a Londrei, ca fiică de nobil. Totuși, șase ani mai târziu, ajunge să se bucure de independența pe care i-o oferă statutul de femeie singură și bogată.
Însă lumea ei monotonă și așezată este răvășită de apariția locotenent-colonelului Gilbert Bennington, cel care și-a luat anga­jamentul de a-i fi alături lui Harry, fratele ei – rănit în războiul împotriva lui Napoleon –, până când acesta se înzdrăvenește.
Dacă la început Gil și Abby par că se disprețuiesc, amândoi descoperă că prima impresie poate fi greșită. Căci în spatele bărbatului cândva umil și al femeii cândva nobile se ascund două persoane care împărtășesc adevăratul sentiment al onoarei, ce le arată drumul spre dragostea pe care nu credeau că o vor găsi vreodată.
Citate:
„Săruta delicat, cu buzele uşor depărtate care se mişcau peste ale ei, acoperindu-le, încălzindu-le, gustându-le, în vreme ce mâinile lui îi ţineau umerii, dar nu într-o strângere ca de menghină. Ar fi putut să se îndepărteze în orice clipă. Dar mâinile lui o ţineau destul de ferm încât să stea la mică distanţă de el. Cu toate astea, îi simţi sărutul cu întregul ei trup. Îl simţi în fiecare părticică a fiinţei, ca o căldură, o însufleţire, o dorinţă, ceva căruia îi fu imposibil să îi dea un nume.”
„Era dulce – dulce de privit, dulce la gust şi dulce de iubit în pat. Numai că el îşi apăra emoţiile. Vâltoarea primei căsătorii le secase, iar pe el îl zăpăcise şi îl făcuse să fugă adânc înlăuntrul lui însuşi, unde îşi petrecuse cea mai parte din viaţă. Nu dorea să fie prea ataşat emoţional de Abigail şi spera ca nici ea să nu se ataşeze prea mult de el. Să aibă o căsnicie raţională, cu respect, loialitate, raport sexual decent şi oarecare afecţiune. Şi copii.
Să nu… Ah, nu, să nu se îndrăgostească!”
„Da, îl iubea. Bineînţeles că da. Era pur şi simplu o prostie să pretindă că nu era aşa. Era motivul pentru care se căsătorise cu el. Nu pentru că era îndrăgostită orbeşte, ci pentru că iubea persoana care era el. Şi îl cunoştea, chiar dacă i se confesase atât de puţin. Cunoştea bunătatea, statornicia şi blândeţea care aproape explodau din exteriorul de granit pe care îl arăta lumii.
Cunoştea visul de dragoste, familie şi cămin care îl ajutase în cea mai mare parte din viaţa lui.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul TOTUL PENTRU ONOARE de Mary Balogh, volumul 6 al seriei „Familia Westcott“ – disponibil de vineri 31.01.2020 la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Mary Balogh

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *