Delicatese Literare
Prezentari carti

Totul pentru prețuire de Mary Balogh, Seria Familia Westcott, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Totul pentru prețuire

(Someone to Cherish – 2021)

Mary Balogh

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Al nouălea volum din seria „Familia Westcott“

1. Totul pentru dragoste – Someone To Love – 2016 – prezentare

2. Totul pentru fericire – Someone to Hold – 2017 – prezentare

3. Totul pentru căsătorie – Someone to Wed 2017 – prezentare

4. Totul pentru aventură – Someone to Care – 2018 – prezentare

5. Totul pentru încredere – Someone to Trust – 2018 – prezentare

6. Totul pentru onoare – Someone to Honor – 2019 – prezentare

 6.5. Totul pentru o amintire – Someone to Remember – 2019 – prezentare

7. Totul pentru romantism – Someone to Romance– 2020 – prezentare

8. Totul pentru prețuire – Someone to Cherish – 2021

9. Someone Perfect – 2021

Harry Westcott a pierdut titlul de conte și a fost rănit grav în războaiele napoleoniene, devenind retras și sumbru. Lydia Tavernor, proaspăt văduvă, visează să-și ia un iubit. Niciunul dintre ei nu vrea să înfrunte adevărul până când, într-o noapte, Lydia întreabă: „Ești vreodată singur?” Răspunsul lui Harry îi conduce pe o cale pe care niciunul nu și-ar fi putut-o imagina vreodată.

Când Harry Westcott și-a pierdut titlul de conte de Riverdale după descoperirea șocantă a faptului că tatăl lui era bigam, s-a decis că nimic nu mai contează și s-a înrolat să lupte în războaiele napoleoniene – unde aproape că și-a pierdut viața. După o recuperare chinuitoare, tânărul odată vesel și fără griji a devenit un bărbat retras, sobru. Deși Harry se bucură de solitudinea în care trăiește de câțiva ani, uneori se întreabă dacă nu simte totuși povara singurătății.
Lydia Tavernor, rămasă de curând văduvă după moartea tragică a soțului ei, vicarul din sat, visează să își găsească un amant. Mariajul ei a fost unul în care s-a supus doar fervorii religioase a soțului ei, și, în secret, a savurat libertatea de care s-a bucurat după moartea lui. Nu-și mai dorește obediența presupusă de o căsnicie, dar uneori se întreabă dacă nu simte totuși povara singurătății.
Nici Harry, nici Lydia nu vor să recunoască adevărul până în momentul când se întâmplă să rămână singuri într-o noapte, iar Lydia se surprinde chiar și pe sine punând o întrebare simplă: „Te simți vreodată singur?“
Răspunsul lui Harry îi conduce pe o cale a pasiunii și a iubirii pe care nu și-au imaginat niciodată că vor păși…

„Nu‑și amintea să se fi simțit vreodată mai incomod decât în ora pe care o petrecuse așezată lângă el în salon. Mai ales – o, Doamne! – când îi acoperise mâna cu a lui și își înfășurase degetele peste ea. Și când îi sărutase degetele și apoi obrazul înainte să plece.
El era prea mult – mult prea mult – decât putea ea să ducă, se gândise Lydia cât privise pe furiș de după perdea și îl urmărise plecând, cu felinarul legănându‑i‑se în mâna ridicată. Era ca și cum încercai să faci față unui uragan sau unei tornade. ”
„Își înclină ușor capul într‑o parte și o trase puțin mai aproape. Lydia își simțea inima bătând de să‑i sară din piept… și prin urechi. O privi din nou în ochi, apoi îi închise pe ai lui și micșoră distanța dintre gurile lor.
Era un sărut delicat și ușor, cu buze pecetluite și fără nici o încercare de a transforma momentul în ceva mai senzual. Un sărut dat între prieteni? Lydia îl simți cum o înfioară din cap până‑n picioare, în timp ce își așeză
mâinile de‑o parte și de alta a taliei lui. ”
„Când o sărută, buzele îi erau moi și relaxate.
– Când visele devin realitate… murmură ea.
Dar nu mai continuă. Nu‑și duse ideea până la capăt. Ea visase la un iubit. La el.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul TOTUL PENTRU PREȚUIRE de Mary Balogh, al nouălea volum pe care-l publicăm din seria „Familia Westcott“, de vineri,09.09.2022, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Mary Balogh

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice septembrie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *