Totul se termină cu noi de Colleen Hoover, Editura Epica

8

Totul se termină cu noi

Colleen Hoover

Editura Epica

An apariţie: 2018
Titlu original: It Ends With Us, 2016
Uneori, cei care te iubesc te rănesc cel mai tare.
Lily Bloom nu a avut întotdeauna o viață ușoară, dar asta nu a oprit-o niciodată să muncească din greu pentru a-și îndeplini țelurile. A evoluat foarte mult: a absolvit liceul, s-a mutat la Boston și și-a început propria afacere. Când Lily îl cunoaște pe Ryle Kincaid, un chipeș neurochirurg, se simte imediat foarte atrasă de el și viața i se schimbă brusc.
Ryle este un tip hotărât, încăpățânat și poate chiar puțin arogant. Este, de asemenea, sensibil, deștept și foarte atras de Lily. În plus, arată dumnezeiește în uniformă de medic. Lily nu și-l poate scoate din minte. Însă el respinge categoric ideea de a avea o relație serioasă și de lungă durată. Chiar și atunci când Lily pare să devină excepția de la această regulă, ea tot vrea să afle motivul care l-a făcut să nu-și dorească decât aventuri de o noapte.
Pe măsură ce întrebările legate de noua ei relație o copleșesc, apar și gândurile cu privire la Atlas Corrigan, prima ei iubire, cu care a avut o legătură deosebită. Atunci când Atlas reapare brusc în viața lui Lily, tot ce a clădit împreună cu Ryle amenință să se destrame.
Cu acest roman îndrăzneț și profund, Colleen Hoover spune o poveste sfâșietoare, despre iubire și sacrificiu, care explorează orizonturi noi.

It Ends With Us este o lectură duioasă și curajoasă, care te acaparează și nu-ți mai dă drumul. Nimeni nu poate scrie un roman emoționant mai bine decât Colleen Hoover.” — ANNA TODD, autoarea seriei After
O carte care te face să zâmbești printre lacrimi.” — Sarah Pekkanen, autoarea romanului Soția dintre noi.
O carte de neratat! Plină de drame sfâșietoare și adevăruri dureroase…” — KIRKUS

 

Cărțile autoarei Colleen Hoover pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrex.rolibrarie.net, cartepedia.rocarturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Colleen Hoover

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

About Author

8 comentarii

  1. Lavinia M. Fulga (Fallon F) on

    Vorbim aici despre C Hoover, de aceea ma simt obligata sa o trec pe “wish list”.

  2. Mirela Nenciu on

    O minunăție de carte! Iubesc tot ce scrie Colleen dar acum mi-a întrecut toate așteptările! Un subiect sensibil care te prinde încă de la prima pagină.

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: