Delicatese Literare
Prezentari carti

Trădare la Bella Terra de Christina Dodd, Seria Bella Terra, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Trădare la Bella Terra

(Betrayal – 2012)

Christina Dodd

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

  1. 1. Secretele de la Bella Terra –Secrets of Bella Terra– 2011 – recenzie 
  2. 2. Răzbunarea de la Bella Terra – Revenge at Bella Terra – 2011 – prezentare
  3. 3. Trădare la Bella Terra – Betrayal – 2012

Volumul cu nr. 3 al seriei „Bella Terra”, după RĂZBUNARE LA BELLA TERRA, apărut la sfârșitul lunii august.

La nouăsprezece ani, Noah Di Luca era băiatul de aur al Bella Terra care a cunoscut prima iubire în brațele lui Penelope, apoi a părăsit-o. După nouă ani, Penelope se întoarce, fără să-și imagineze că-l va revedea pe Noah sau că o privire va reaprinde pasiunea dintre ei. Penelope trebuie să aibă din nou încredere în bărbatul care a trădat-o, iar dragostea poate fi cea mai periculoasă alegere dintre toate.

”O combinație perfectă de dragoste, dramă și emoție.” – Romantic Times

La 19 ani, Noah Di Luca era băiatul de aur din Bella Terra – chipeș, încrezător și neatins de umbrele care îi chinuiseră pe frații lui… sau cel puțin așa credea toată lumea.
Ambițioasă și frumoasă, Penelope Alonso s-a străduit prin inteligență și muncă să scape de o viață deloc ușoară.
În timpul unei veri fierbinți, Noah și Penelope împărtășesc prima dragoste… până când secretele trecutului amenință să iasă la iveală și Noah o părăsește fără nici un cuvânt.
Nouă ani mai târziu, Penelope se întoarce în Bella Terra ca să îl înfrunte pe tatăl a cărui identitate, în sfârșit, a aflat-o. Dar nu și-a închipuit că îl va revedea pe Noah sau că o singură privire va fi de ajuns să reaprindă pasiunea adâncă și tulburătoare dintre ei.
Însă când pericolele se adună în jurul lor, Penelope nu are decât o opțiune: ca să supraviețuiască, trebuie să aibă din nou încredere în bărbatul care a trădat-o.
În vreme ce teroarea se răspândește în Bella Terra, dragostea se poate dovedi, pentru amândoi, cea mai periculoasă alegere dintre toate.

Veți citi întreaga poveste în romanul TRĂDARE LA BELLA TERRA de Christina Dodd, cel care încheie seria Bella Terra. Disponibil de vineri, 23 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *