Tradarea castigatorului de Marie Rutkoski, Leda Edge

5

TRĂDAREA CÂȘTIGĂTORULUI

Marie Rutkoski

Din septembrie la Leda Edge
Editura Leda/ Grupul Editorial Corint
Genul: YA fantasy
Al doilea volum al Trilogiei Câștigătorului/ The Winner’s Trilogy:
 1. Blestemul câştigătorului (The Winner’s Curse) recenzia
 2. Trădarea câştigătorului (The Winner’s Crime)
 3. The Winner’s Kiss 
O căsătorie regală e ceea ce visează cele mai multe fete. Dar pentru Kestrel înseamnă o viață trăită într-o colivie pe care ea însăși a creat-o. Pe măsură ce nunta se apropie, ea tânjește să-i spună lui Arin adevărul despre logodna ei: că a acceptat să se mărite cu prințul în schimbul libertății lui Arin. Dar poate Kestrel să aibă încredere în Arin? Poate să se încreadă în ea însăși? Căci Kestrel se pricepe de minune la arta decepției. Ea acționează ca spion la curte, dar dacă va fi prinsă, va fi demascată ca trădătoare a țării sale. Și totuși nu se poate opri din căutarea unei căi de a schimba lumea sa nemiloasă… apropiindu-se, astfel, de descoperirea unui secret îngrozitor.
Uluitoarea continuare a bestsellerului Blestemul Câștigătorului dezvăluie prețul imens al minciunilor periculoase și al alianțelor necinstite. Adevărul va ieși la lumină și atunci Kestrel și Arin vor afla cât de mult îi vor costa faptele lor.
Fascinantă și zdrobitoare ca un pumnal în inimă. – Sarah Mesle, Los Angeles Review Of Books
O carte despre loialitate, dragoste interzisă, putere și cei puternici, prieteni și relații distruse, război, cuceriri și familie… – The Guardian

About Author

5 comentarii

 1. Așteptam de mult timp aceasta carte, prea mult daca mai întrebați pe mine :)) Și dacă tot răbdarea mea era pusa la incercare, am decis sa iau atitudine și să citesc trilogia in engleză. Ceea ce am și făcut!
  Este superbă, recomand cu draga inima!❤️

  • Mulțumim mult de impresii și recomandare! Primul volum l-am citit, mi-a plăcut și mie foarte mult!

 2. Mariam Oana on

  Sunt foarte curioasă cu privire la această serie… Credă că trec și eu pe lista de dorințe…

  • E o poveste fantasy frumoasa si deosebita, eu am citit primul volum si mi-a placut, il recomand! Il astept si pe acesta cu mult interes!

Lasă un răspuns