Delicatese Literare
Prezentari carti

Trăiește cu pasiune! de Keith Abraham, Editura Amaltea

Traieste cu pasiune!
5 secrete despre cum sa faci ce-ti place si sa-ti placa ceea ce faci

Keith Abraham

Editura Amaltea

Colecția C&A – MOTIVAȚIONAL

181 pagini

BESTSELLER AUSTRALIAN
Atunci când oamenii îşi descoperă pasiunea, nu doar că iubesc ceea ce fac, dar duc o viaţă la care alţii doar visează.
Te-ai întrebat vreodată dacă eşti fericit, satisfăcut şi împlinit de direcţia pe care o ai în viaţă? În sufletul tău ştii că viaţa este prea scurtă pentru a o trăi fără a avea o pasiune şi prea lungă pentru a te complace în mediocritate? Ai un plan pe care vrei să-l urmezi pentru a reuşi? Îţi doreşti să ai mai multe rezultate, însă te simţi neajutorat şi crezi că existenţa ta este lipsită de sens în acest moment?
Keith Abraham te îndrumă să găseşti răspunsuri la aceste întrebări şi îţi arată care este drumul pe care trebuie să-l alegi în călătoria numită viaţă. El vine în întâmpinarea nevoilor tale propunând un adevărat ghid în care vei găsi resursele, sfaturile şi exemplele de care te poţi folosi pentru a-ţi atinge obiectivele, dar şi o sursă de inspiraţie prin care…
• vei descoperi care este adevărata ta pasiune în viaţa personală şi în cea profesională;
• vei explora un proces bine pus la punct, care te va ajuta să-ţi transformi visurile în realitate;
• vei recunoaşte trăsăturile unei persoane care îşi trăieşte viaţa cu pasiune;
• vei învaţa să nu mai amâni lucrurile;
• vei valorifica oportunităţile profesionale care apar;
• vei evalua şi vei pune în practică strategii pentru îmbunătăţirea încrederii în propriile forţe.
Citate:
”Dacă simți însă că, în cea mai mare parte a timpului, viața ta este lipsită de bucurii, atunci ce anume faci pentru a schimba acest lucru? Trebuie să înfrunți blocajele care te trag înapoi preluând controlul asupra lor și punând la îndoială circumstanțele vieții tale din prezent.
Se spune că ulcerele sunt cauzate nu de ceea ce ai mânat, ci de ceea ce te mănâncă pe tine. Dacă nu încerci cu orice preț să-ți urmezi pasiunea, acest lucru te va consuma în permanență.”
”Trăsăturile oamenilor pasionați…
Tu personal faci parte din această categărie? Din punctul meu de vedere, un om pasionat este cel care își urmează inima atunci când își alege ce obiective și visuri să realizeze. Face ceea ce îi place și este entuziasmat de viitorul său. Este încrezător și mulțumit, știind că deține controlul asupra propriului destin. Nu este perfect. Uneori se simte descumpănit, întâmpină în continuare provocări și are îndoieli care uneori îl fac să ezite. Se redresează însă și continuă să încerce iar și iar.
Sunt oameni ca și tine, ca și mine. Vor să fie fericiți, să fie iubiți, vor să fie acceptați și recunoscuți de către cei care contează pentru ei. Consider că fiecare dintre noi poate fi un individ pasionat. Pasiunea nu este apanajul sportivilor de elită sau celor mai realizați sau cunoscuți dintre noi. Face parte din etosul oamenilor și din atitudinea lor de iubire față de viață, ține de existența unui scop și de urmarea lui.”
Vă invit să descoperiți în carte sfaturile și recomandările deosebit de interesante, vă vor ajuta să vă redescoperiți și să vă înțelegeți mai bine dorințele și așteptările, precum și mijloacele pentru a vi le realiza.

Cartea Trăiește cu pasiune! de Keith Abraham se poate comanda pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, dol.ro

Puteți urmări promoțiile și noutățile Editurii Amaltea și pe pagina de facebook a acesteia

Recenzii și prezentări cărți motivaționale

Recenzii și prezentări cărți de nonficțiune

7 Comments

Spune-ți părerea!