Trandafiri de Leila Meacham, Editura Litera, Colectia Cele mai frumoase romane de dragoste

24

Trandafiri (Rosesroses

Leila Meacham

Editura Litera

Colecția Cele mai frumoase romane de dragoste

La începutul secolului XX, într-o vreme în care onoarea și sacrificiul sunt încă principii călăuzitoare, un orășel din zona estică a Texasului, este guvernat de două familii cu origini străvechi: Toliver, stăpâna celei mai mari plantații de bumbac din zonă, şi Warwick, care are în proprietate hectare întregi de păduri cu lemn pentru cherestea.
Copiii celor două familii, frumoasa şi încăpățânata Mary Toliver, şi delicatul, dar puternicul Percy Warwick, sunt eroii unei poveşti de dragoste dramatice. Percy o iubeşte pe Mary de când se ştie şi îşi doreşte cu ardoare să o ia în căsătorie, dar în inima lui Mary nimic nu este mai presus decât plantația de bumbac lăsată moştenire de tatăl ei. Atracția dintre ei este însă de neevitat, iar consecințele despărțirii lor se resimt de-a lungul anilor, dând naştere unui şir nesfârşit de minciuni, dezamăgiri, secrete şi tragedii. În această „saga minunată şi captivantă, cu ecouri din Pe aripile vântului“ Leila Meacham oferă cititorilor un splendid buchet de sentimente de familie, în care se împletesc pasiunea, răzbunarea şi o mulțime de „ce-ar fi fost dacă“.
TRANDAFIRI de Leila Meacham – aparitie in 6 septembrie 2016, la toate punctele de difuzare a presei. Cu acest volum se încheie colecția „Cele mai frumoase romane de dragoste.”
Sursa: Editura Litera

About Author

24 de comentarii

Lasă un răspuns