Trandafirul salbatic de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

21

TRANDAFIRUL SALBATIC

Susan Elizabeth Phillips

Trandafirul salbatic

Editura Litera/Lira

Colecția Carti Romantice

Titlu original: Just Imagine

Poate că Războiul de Secesiune din Statele Unite s-a terminat pentru restul țării, dar nu și pentru Kit Weston.
Curajoasă și învățată să nu aibă încredere în nimeni, Kit vine la New York cu un singur scop: deghizată în băiat, vrea să-l omoare pe Baron Cain, misteriosul tutore care stă între ea și Risen Glory, plantația din Carolina de Sud pe care o iubește mai mult decât orice pe lume.
Dar ceea ce nu știe Kit este că eroul yankeu nu este doar cel mai mare dușman al ei – este bărbatul care va trezi în puștoaica sălbatică pasiunile unei femei. Și va fi mult mai greu să-l facă să dispară din viața ei decât a crezut la început…
Când o surprinde pe Kit încercând să se strecoare pe proprietatea lui, Cain este convins că e vorba doar de un puști sărac, așa că îi oferă o slujbă. Dar nu trece mult până când descoperă adevărul – micul vagabond angajat ca grăjdar este o frumusețe cu voință puternică și ochi violet, care reușește mereu să-l scoată din minți.
Sfâșiată între pasiunea pentru bărbatul care îi este perechea perfectă și visul dintotdeauna de a fi stăpână la Risen Glory, Kit va fi acum nevoită să aleagă între mândrie și dorințele inimii.
„Văzu în minte gura ca un trandafir sălbatic, cu buzele ca nişte petale moi, şi îl cuprinse o dorinţă fierbinte şi puternică.
Ştia un singur lucru sigur: că timpul când o putea considera un copil trecuse pentru totdeauna.”
„Stătea alături de el ca o statuie frumoasă. El se simţea obosit de toate misterele care o înconjurau. Obosit de dragostea ce i-o purta, care îi aducea mai multă durere decât fericire.”
„Încet, iluzia deveni realitate. Buzele lui le atinseră pe ale ei. O sărută tandru, dorindu-şi din tot sufletul să vindece cu gura rănile ei ascunse, să-i distrugă demonii, să-i încătuşeze spiritele rele şi să-i arate o lume blândă de dragoste şi bine, unde răul nu exista. O lume a zilei de mâine, în care să domine râsul şi speranţa fără culoare. O lume în care să trăiască veşnic două inimi împreunate în iubire, ca una singură.”
Veți citi întreaga poveste în TRANDAFIRUL SĂLBATIC de Susan Elizabeth Phillips, de vineri, 30 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Carti Romantice

17693434

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

About Author

21 de comentarii

    • Vad ca toate luati aceasta carte. :)) eu mai am timp sa ma gandeec pana la ora 15, cand voi avea drum inspre chiosc. :))

  1. Am reusit sa o citesc!A fost interesanta,mai ales descrierile despre viata dupa razboi si emanciparea sclavilor.Romantica si as putea spune chiar aventuroasa

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: