Delicatese Literare
Recenzii

Trandafirul sălbatic de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice – recomandare de lectură

Trandafirul sălbaticTrandafirul salbatic

(Just Imagine – 1984)

Susan Elizabeth Phillips

Editura Litera / Lira

Colecția Carti Romantice

Revista Bookpage a numit-o pe Susan Elizabeth Phillips „bijuteria coroanei scriitorilor comediei romantice”. De când a scris primul ei roman pe o mașină de scris în bucătăria ei, cărțile sale au fost publicate în peste 30 de limbi și apar pe listele de bestseller-uri din întreaga lume.
În afară de a fi un autor de bestseller-uri New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today, ea este o excursionistă, un grădinar leneș, o cântăreață oribilă, un bucătar acceptabil, un cititor pasionat, soție, mamă a doi fii maturi și bunica a doi micuți adorabili.
Autoarea a câștigat de patru ori prestigiosul premiu RITA.
Poate că Războiul de Secesiune din Statele Unite s-a terminat pentru restul țării, dar nu și pentru Kit Weston.
Curajoasă și învățată să nu aibă încredere în nimeni, Kit vine la New York cu un singur scop: deghizată în băiat, vrea să-l omoare pe Baron Cain, misteriosul tutore care stă între ea și Risen Glory, plantația din Carolina de Sud pe care o iubește mai mult decât orice pe lume.
Dar ceea ce nu știe Kit este că eroul yankeu nu este doar cel mai mare dușman al ei – este bărbatul care va trezi în puștoaica sălbatică pasiunile unei femei. Și va fi mult mai greu să-l facă să dispară din viața ei decât a crezut la început…
Când o surprinde pe Kit încercând să se strecoare pe proprietatea lui, Cain este convins că e vorba doar de un puști sărac, așa că îi oferă o slujbă. Dar nu trece mult până când descoperă adevărul – micul vagabond angajat ca grăjdar este o frumusețe cu voință puternică și ochi violet, care reușește mereu să-l scoată din minți.
Sfâșiată între pasiunea pentru bărbatul care îi este perechea perfectă și visul dintotdeauna de a fi stăpână la Risen Glory, Kit va fi acum nevoită să aleagă între mândrie și dorințele inimii.

Aventură, romantism, emoții, trăiri, chimie exploziva între personajele principale și o dilema: dragostea este slăbiciune sau putere?… acestea sunt ingredientele folosite de autoare pentru acest încântător historical-romance! ❤️
La trei luni după încheierea Războiului de Secesiune, Kit Weston, o tânără sudista de pe o plantație din Carolina, vine în New York pentru a-și face dreptate… și pentru asta trebuie să-l urmărească pe ticălosul yankeu, dușmanul ei de moarte, maiorul Cain și… să-i tragă un glonț în cap!
Sălbatică, crescută de comunitatea în care trăia, cu o mamă vitrega care o ura și un tata ticălos și ignorant, Kit a schimbat rochiile pe pantaloni, știa să tragă cu pistolul, înjura și îi plăcea aventura!
Pierduse totul în Războiul de Secesiune… doar pământul ii mai rămăsese și avea de gând sa facă orice era nevoie pentru a-l recâștiga de la maiorul Cain.
Nathaniel Cain este un bărbat periculos de frumos, plin de cicatrici fizice și sufletești care își câștiga existența din jocurile de noroc. Trăiește pentru riscuri și pericol iar femeile se îndrăgosteau iremediabil de acest yankeu cu ochii reci căruia parcă îi lipseau emoțiile.
Însă Kit află pe pielea ei că maiorul Cain nu este un om atât de ușor de ucis și că… deși la suprafață arată periculos și dur, inima lui încercată în bătăliile vieții și ale Războiului încă mai păstrează, adânc îngropate, sentimente de mult uitate! ❤️
Citate:
„Văzu în minte gura ca un trandafir sălbatic, cu buzele ca nişte petale moi, şi îl cuprinse o dorinţă fierbinte şi puternică.
Ştia un singur lucru sigur: că timpul când o putea considera un copil trecuse pentru totdeauna.”
„Stătea alături de el ca o statuie frumoasă. El se simţea obosit de toate misterele care o înconjurau. Obosit de dragostea ce i-o purta, care îi aducea mai multă durere decât fericire.”
„Încet, iluzia deveni realitate. Buzele lui le atinseră pe ale ei. O sărută tandru, dorindu-şi din tot sufletul să vindece cu gura rănile ei ascunse, să-i distrugă demonii, să-i încătuşeze spiritele rele şi să-i arate o lume blândă de dragoste şi bine, unde răul nu exista. O lume a zilei de mâine, în care să domine râsul şi speranţa fără culoare. O lume în care să trăiască veşnic două inimi împreunate în iubire, ca una singură.”

17693434

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Susan Elizabeth Phillips

Recenzii și prezentări cărți historical-romance

15 Comments

Spune-ți părerea!