Delicatese Literare
Prezentari carti

Trei saptamani cu o printesa de Vanessa Kelly, Editura Litera / Alma, Colectia Iubiri de poveste

Trei săptămâni cu o prinţesă (Three Weeks with a Princess

Vanessa Kelly 

Editura Litera / Alma

Colecţia Iubiri de poveste

1. Prințesa mea îndărătnică – Editura Litera (My Fair Princess – 2016) – prezentare
     1.5. Three Renegades and a Baby – 2017
2. Trei săptămâni cu o prințesă – Editura Litera (Three Weeks with a Princess – 2017)
3. The Highlander’s Princess Bride – 2017
Numele Liei Kincaid este sinonim cu scandalul, fiind urmașa unor femei cunoscute drept „faimoasele Kincaid“.
Mama ei a fost odinioară o cunoscută curtezană, iar Lia a fost crescută de bunica ei, amanta răposatului marchiz de Lendale. Numai că moartea acestuia le-a lăsat fără nici un mijloc de subzistență, iar acum sunt într-o situație aproape imposibilă.
Trecutul familiei o împiedică pe Lia să spere că poate încheia o căsătorie respectabilă, și singura opțiune este să calce pe urmele mamei și bunicii ei.
Iar noul marchiz, prietenul ei din copilărie, Jack Easton, ar putea deveni un protector foarte dezirabil… dacă nu ar fi atât de onorabil încât să refuze îngrozit această propunere.
Jack se trezește împovărat cu un titlu pe care nu și l-a dorit niciodată și cu un domeniu aflat într-o situație financiară dezastruoasă. Acum datoria îl obligă să-și găsească o soție bogată ca să salveze situația. Iar lucrurile devin și mai complicate când Lia îi face o altă propunere revoltătoare: îi cere să o ajute să conceapă niște teste prin care să-și găsească protectorul perfect – teste care implică flirturi, săruturi și alte activități foarte plăcute. Și care, în câteva săptămâni, pot transforma prietenia lor în cel mai mare scandal din înalta societate, declanșând o pasiune pe care nici o datorie nu o poate împiedica…
„Charles și Gillian nu puteau petrece cinci minute fără să-și facă ochi dulci sau fără să se strecoare într-un colţ pentru a-și fura săruturi. Din perspectiva societăţii, mariajul lor era scandalos, iar bârfele ce îi înconjurau încă circulau, însă oricine putea să vadă cât de îndrăgostiţi erau unul de altul și cât de bine se potriveau. El îi domolea focul și îi tempera comportamentul îndrăzneţ, iar ea îi aducea bucurie și spontaneitate în viaţă.“
(Charles şi Gillian sunt personajele din prima carte din serie)
„O sărută pe buze, despărţindu-le ușor pentru a o gusta. Ea oftă în timp ce îl săruta și își prinse degetele în buclele lui mătăsoase. Inima îi bătea cu putere, în timp ce mintea ei se chinuia să asimileze faptul că îl putea atinge oricât de mult voia, oriunde voia.
Era mult mai mult decât își închipuise vreodată.“
„Ea se ridică și încercă să se tragă din braţele lui, dar el refuză să îi dea drumul. În schimb, îi apucă bărbia și îi șterse buzele cu un sărut care se transformă în curând din blând în provocator, plin de căldură și de promisiuni ascunse.“
Veți citi întreaga poveste în romanul TREI SĂPTĂMÂNI CU O PRINȚESĂ, de Vanessa Kelly, volumul al doilea al seriei „Prințese necuviincioase“ – apariţie sâmbătă 18.11.2017 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *