Delicatese Literare
Prezentari carti

Trei titluri nou apărute – Dani Atkins – Editura Publisol

Un autor – Dani Atkins – trei cărți, trei povești emoționante

Editura Publisol

Dragoste de mamă

(A Million Dreams – 2019)

Dani Atkins

Editura Publisol

An apariție: 2021

O poveste captivantă, plină de emoție și exaltare, la finalul căreia îți vei îmbrățișa cu siguranță mama!

Beth Brandon și-a dorit întotdeauna să dețină o florărie însă, astăzi, buchetele de bujori și strălucitoarele flori de primăvară nu reușesc s-o calmeze. Asta pentru că trebuie să-i comunice soțului ei o decizie care le va schimba viață.

Izzy Vaughan visa că ea și soțul ei vor fi împreună mereu însă în ultimul timp dragostea lor a început să pălească. Își găseau bucuria în creșterea fiului lor, Noah – dar era suficient pentru a-i ține împreună?
Cu opt ani în urmă, acestor două femei li s-a întâmplat ceva. Ceva ce le va aduce împreună într-un fel care părea imposibil…
Superb scris, acest roman e o sfâșietoare poveste de dragoste despre pierdere și sacrificiu. – Heat
E uimitoare poveste, spusă din suflet, despre extraordinară dragoste de mamă, despre sacrificiu și despre șansele pe care ni le oferă viața. – Alice Peterson
Această carte te ține cu sufletul la gură! Nu veți uita niciodată acest roman! – Penny Parkes

Asta-i povestea noastră

(The Story of Us – 2014)

Dani Atkins

Editura Publisol

An apariție: 2021

Nr. pagini: 432

O captivantă nouă poveste de dragoste de la autoarea bestsellerului Vieți paralele!
Emma Marshall abia așteaptă să se mărite cu iubitul ei din copilărie, Richard. Însă, un accident tragic îi schimbă radical planurile de viață.
Tânăra face cunoștință cu Jack, un tip extraordinar și misterios, un bărbat care nu seamănă cu niciunul dintre cei pe care cunoscuse în trecut. Însă iubirea pentru Richard îi umple încă inima…
Doi bărbați diferiți întru totul. Două destine diferite. Cum se va sfârși, oare, povestea Emmei?

Vieți paralele

(Fractured -2013)

Dani Atkins

Editura Publisol

An apariție: 2021

Nr. pagini: 272

Captivant, romantic și sfâșietor, romanul Vieți paralele, a cărui acțiune este plasată în perioada sărbătorilor de iarnă, ne dezvăluie o poveste de dragoste magică, ce ne pune pe gânduri: pot două întâmplări diferite să ducă la același final fericit?
Rachel pare a avea viață pe care orice adolescent de vârstă ei și-ar dori-o. Are iubitul perfect, o gașcă minunată de prieteni și în curând va începe cursurile la o facultate prestigioasă. Am putea spune că e fericită, însă o răsturnare neașteptată de situație va transforma totul în jurul ei. Un accident i-l va răpi pe cel mai drag prieten, lăsându-i, în schimb, durere, neacceptare, o cicatrice pe față și multă tristețe.
Cinci ani mai târziu, o vom găsi pe Rachel încă străduindu-se să treacă peste efectele devastatorului accident. Întoarsă după foarte mult timp în orașul natal, ea se va confrunta cu regretele unei vieții pierdute. Un alt accident o va aduce în spital, unde se va trezi într-o lume care nu e deloc așa cum o lăsase ea.
Confuzia începe să devină sentimentul central, atunci când descoperă că nici viața ei nu mai e așa cum o știa. Rachel pare să aibă din nou o viață ideală, doar că amintirile ei aparțin unui trecut pe care nimeni din jur nu îl recunoaște ca fiind real. Bărbatul pierdut în urma accidentului e viu, iar ea e logodită cu seducătorul ei fost iubit.
Pe măsură ce povestea înaintează, confuzia se va instala și în mintea cititorului, pentru că cele două vieți pe care Rachel pare a le avea în paralel sunt amandouă cât se poate de reale. Va reuși oare tânăra să își recapete amintirile și să ducă în sfârșit o viață fericită, într-o lume care să nu-i fie străină?

Cărțile apărute la Editura Publisol pot fi comandate de pe publisol.ro, libris.ro, elefant.ro, librex.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *