Delicatese Literare
Prezentari carti

Treptele iubirii de Nora Roberts, Editura Litera 

Treptele iubirii (The Next Always – 2011)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecția Blue Moon

1. Treptele iubirii – Editura Litera – The Next Always – 2011
 2. Pași spre fericire – Editura Litera – The Last Boyfriend – 2012 – prezentare
 3. Iubire peste timp – Editura Litera – The Perfect Hope – 2012 – prezentare
Vechiul han din Boonsboro, Maryland, a supraviețuit războiului, și-a schimbat proprietarul de nenumărate ori și, potrivit zvonurilor, este bântuit de fantome. Acum frații Montgomery și excentrica lor mamă vor să îi redea farmecul de odinioară. Pentru arhitectul familiei, Beckett, munca este refugiul dintr-o viață personală anostă. Însă un proiect secret începe să îi ocupe tot mai mult gândurile: fata pe care o iubea în adolescență s-a întors în Boonsboro.
Clare Brewster, acum mamă a trei copii, a revenit în orașul natal după ce soțul ei, militar, și-a pierdut viața în Irak. Proprietară a unei librării cochete, situate chiar peste drum de han, este prea ocupată ca să aibă timp de aventuri romantice. Însă constată că viața îi poate oferi surprize extraordinare, căci băiatul care o adora discret în liceu s-a transformat într-un bărbat puternic și capabil… dar mai ales într-un bărbat care ar putea să îi arate încă o dată drumul spre fericire.
Vom putea citi întreaga poveste în romanul TREPTELE IUBIRII de Nora Roberts. De joi, 20 iunie, la toate punctele de difuzare a presei!
Următoarele volume vor apărea astfel:  Pași spre fericire – pe 27 iunie, Iubire peste timp – pe 4 iulie.
Sursa: Editura Litera

Cartea a mai apărut de asemenea, tot la Editura Litera, în Colecția Cărți Romantice.

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *