Delicatese Literare
Prezentari carti

Tu ești tot ce-mi doresc de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Tu ești tot ce-mi doresc

(All I Need Is You – 1997)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Inimă îndărătnică (A Heart So Wild– 1986) – prezentare
  2. Tu eşti tot ce-mi doresc (All I Need Is You – 1997)
Casey Straton a moștenit ochii frumoși ai mamei sale și încăpățânarea tatălui ei. Așa că, atunci când familia refuză să-i încredințeze conducerea fermei bunicului ei, în pofida abilităților ei de a călări și de a mânui o armă, impetuoasa tânără își abandonează căminul din Texas, hotărâtă să dovedească faptul că poate să facă mai mult decât să fie o soție ascultătoare.
Damian Rutledge al III-lea, un newyorkez din înalta societate, și-a părăsit viața rafinată și sofisticată în favoarea satisfacerii unei nevoi primare – răzbunarea. Dar fizicul impresionant și curajul neabătut nu l-ar fi ajutat să nu se piardă în Vestul Sălbatic, așa că intervenția unui micuț vânător de recompense pe nume Kid este cât se poate de oportună.
Curând Damian realizează că salvatorul lui este de fapt o tânără senzuală deghizată și își dă seama că îi așteaptă niște complicații serioase – nu doar fiindcă amândoi sunt în urmărirea acelorași nelegiuiți, ci și din pricina pasiunii care se naște între ei. Iar Damian va trebui să aleagă între a răzbuna moartea tatălui său și a se lăsa în voia iubirii pentru pătimașa Casey.
„Un accident. Așa numise Damian sărutul care o șocase pe Casey până în străfundul sufletului. O gustase, făcându-i fluturii din stomac să prindă viaţă, iar pulsul să i-o ia razna; apoi, cu o mângâiere delicată pe obraz, îi dăduse drumul.”
„Știa exact ale cui buze aveau să cadă pradă buzelor sale.
Nu îndrăzni să spună da. Dacă ar fi sărutat-o pur și simplu din nou, fără să o întrebe, probabil că nu ar fi obiectat. Dar întrebând-o, o făcea să admită că voia să fie sărutată, iar ea nu putea face asta, afirmând în același timp, în continuare, că nu era interesată de el.”
„Trupul lui era fascinant. Chiar și mirosul lui era îmbătător pentru simţurile ei. Iar gustul… Casey nu făcea economie la sărutări. Stabilind ritmul acela lent și senzual al explorărilor, el îi lăsa tot timpul pentru a face lucrurile la care până atunci doar visase.”
Deznodământul îl veți afla citind romanul TU EȘTI TOT CE-MI DORESC de Johanna Lindsey, volumul al doilea al seriei „Familia Straton“ – apariție sâmbătă 22.09.2018.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

One Comment

Spune-ți părerea!