Delicatese Literare
Prezentari carti

Tunet neîmblânzit de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Tunet neîmblânzit 

(Savage Thunder)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  • Seria Wyoming (Aventuri în Wyoming)

  1. Vântul sălbatic (Brave the Wild Wind – 1980) – prezentare 
  2. Tunet neîmblânzit (Savage Thunder – 1989)
  3. Îngerul meu păcătos (Angel – 1992) – prezentare
Rămasă văduvă după o căsnicie scurtă cu un duce vârstnic, Jocelyn Fleming își dorește să trăiască viața sub toate aspectele ei și să descopere ce înseamnă cu adevărat pasiunea.
Dornică să se bucure de șansa de a vedea lumea, dar încercând totodată să se protejeze de bărbatul lipsit de scrupule care urmărește să-i ia averea – și chiar viața, dacă e necesar –, fermecătoarea tânără pornește într-o călătorie ce o poartă până în periculosul Vest Sălbatic… și în brațele lui Colt Thunder, care ajunge, fără voia lui, călăuza și salvatorul ei.
Fascinant și fermecător, dar periculos de imprevizibil, Colt este un singuratic al cărui sânge de indian cheyenne e mai arzător chiar decât soarele Arizonei, un bărbat al cărui trecut dureros i-a marcat profund trupul și sufletul, făcându-l incapabil să se încreadă în cineva – cu atât mai puțin într-o femeie albă.
Averea și titlul lui Jocelyn nu înseamnă nimic pentru acest străin a cărui pasiune îi guvernează deopotrivă faptele și inima. Însă nici sălbaticul indian, nici neprihănita ducesă nu pot ignora atracția irezistibilă dintre ei și nici nu sunt în măsură să împiedice furtuna de emoții ce izbucnește, imposibil de stăvilit, în clipa când drumurile – și viețile – lor complet diferite ajung să se intersecteze.
„Cuvintele lui îi făcură sângele să clocotească în vene și inima să i se zbată în piept. Nici nu se punea problema să ţipe după ajutor. Poate să geamă de plăcere. Deja simţea nevoia să geamă și se forţă să nu o facă, pentru că nu voia să scoată
vreun sunet care să îl inducă în eroare înainte de a pune mâna pe ea. Dar, când ajunse lângă ea, nu mai avu ocazia. Colt își strecură imediat degetele prin părul ei și îi prinse șuviţele roșcate suficient de tare cât să-i dea capul pe spate și să se asigure că nu avea scăpare când își coborî gura peste buzele ei. Și, după cum era de așteptat, fu un sărut devastator, impregnat cu pasiune înăbușită pentru prea mult timp, un sărut arzător, dureros și furios.”
„Jocelyn oftă, simţind acum certitudinea că nu avea de ce să se
teamă. Îi oferi buzele, și el i le sărută delicat și suficient de apăsat cât să-i alimenteze pasiunea fără să o rănească sau să o sperie. Și totuși, când ea se lipi de trupul lui și încercă să-l îmbrăţișeze, descoperi că în fiinţa lui nu mai exista nici urmă de sălbăticie. Rămăsese doar nerăbdarea.”
„Dacă femeia aia încerca să intervină…
Jocelyn tocmai se pregătea să facă asta. Analiză situaţia dintr-o
singură privire și înţelese că cei doi bărbaţi care stăteau pe stradă aveau să-nceapă în orice clipă să tragă unul în celălalt, dar nu avea de gând să stea cu mâinile în șold, fără a încerca să împiedice duelul.
Știa din proprie experienţă cât de priceput era Colt în mânuirea
pistolului, dar dacă adversarul lui era la fel de talentat? Nu putea
să riște.”
Veți citi întreaga poveste în romanul TUNET NEÎMBLÂNZIT de Johanna Lindsey, volumul al doilea al seriei „Aventuri în Wyoming“ – apariție sâmbătă 16.06.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *