Uimitoarea culoare de după de Emily X. R. Pan, Editura Epica

1

Uimitoarea culoare de după

(The Astonishing Color of After – 2018)

Emily X. R. Pan

Editura EPICA

An apariție: 2020
Nr. pagini: 464
Emily X. R. Pan este o scriitoare americană de cărții pentru adolescenți. A debutat cu romanul The Astonishing Color of After (Uimitoarea culoare de după), cartea primind premiile APALA Honor Award și Walter Honor Award.
Leigh Chen Sanders își vede lumea complet năruita și i se pare că a trăit 17 ani de minciună, când mama ei se sinucide. Nu mai este sigură decât de un lucru: că, imediat după moarte, această s-a prefăcut într-o pasăre.
Leigh, care este pe jumătate asiatică și pe jumătate albă, călătorește pentru prima oară în Taiwan, că să-și cunoască bunicii din partea mamei. Odată ajunsă aici, unde granița dintre realitate și lumea de dincolo este foarte subțire, iar magia, o cheie la îndemână, față este convinsă că o poate găși pe mama ei, pasărea. Alergând după fantome, dobândind un acces inedit la însuși filonul Memoriei, reușește să înțeleagă motivația și sacrificiile celor de dinaintea ei.
În acest periplu, suferința este ca un foc purificator în urmă căruia destinul i se limpezește. Împletind scene fantastice cu episoade reale, trecut și prezent, prietenie și dragoste, speranța și renunțare,
Uimitoarea culoare de după este un roman captivant si emoționant despre recuperarea trecutului familiei, a poveștii originii personale, pentru a descoperi cine ești cu adevărat.

Cărțile apărute la Editura Epica se pot comanda pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrariadelfin.ro, librex.rodol.ro

Recenzii Editura Epica

About Author

Un comentariu

Spune-ți părerea!