Delicatese Literare
Prezentari carti

Ultima noapte cu un conte de Kelly Bowen, Seria Diavolii din Dover, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Ultima noapte cu un conte

(Last Night with the Earl – 2018)

Kelly Bowen

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Duelul inimilor (A Duke in the Night – 2018) – prezentare
  2. 2. Ultima noapte cu un conte (Last Night with the Earl – 2018)
  3. 3. Nopțile unui nelegiuit (A Rogue by Night – 2019)
  4. 4. Night of the Scoundrel – 2019
După bătălia de la Waterloo, Eli Dawes, conte de Rivers, este considerat mort ‒ și el alege să îi lase pe toți să creadă acest lucru, refuzând să se întoarcă în Londra. Luptele i-au lăsat urme dureroase, și nu mai este acum cuceritorul chipeș care era cândva. Tot ce vrea este să-și ascundă cicatricile la reședința lui de la țară. Dar, când se întoarce acolo și încearcă să se strecoare în vechiul său dormitor, fără a fi văzut nici măcar de slujitori, are marea surpriză să dea peste cineva chiar în camera lui ‒ și nu peste oricine, ci peste o femeie pe care, cândva, a cunoscut-o bine.
Rose Hayward își amintește că Eli era un crai arogant, care l-a ajutat pe fostul ei logodnic să o trădeze și să o umilească în fața întregii Londre. Părerea ei nu se schimbă când îl descoperă strecurându-se noaptea în casa care este acum închiriată de Școala de Fete Haverhall și nu vrea decât să-l facă să plece cât mai repede.
Curând tensiunea dintre ei doi devine aproape palpabilă, și atracția dintre ei, imposibil de rezistat. Și chiar dacă Eli a revenit din morți, doar Rose este cea care poate să-l facă să se simtă cu adevărat plin de viață.
„Se întoarse spre ea, iar, în lumina lumânării, părul ei părea de foc, iar ochii ei negri păreau adânci ca abisul. Dintr-o mişcare, se apropie de ea şi o sărută. O simţi tresărind, dar într-o clipă se topi în braţele lui şi-l sărută cu aceeaşi disperare care-l cuprinsese şi pe el. Cuprinzându-i faţa în palme, îi devoră buzele care aveau un vag gust de vin, dar şi acea dulceaţă inconfundabilă care-i era caracteristică.
Buzele ei se depărtară, şi limba lui o acapară pe a ei, explorându-i căldura de catifea.
Mâinile lui se opriră pe spatele ei, şi el o strânse mai tare lângă el, de parcă astfel ar fi putut-o lega de el pentru totdeauna.
– Ţi-am simţit lipsa, şopti el.”
„O iubea, o iubea mai mult decât ar fi crezut că este posibil
să iubeşti pe cineva. Nu era numai o dragoste născută din dorinţă şi atracţie, genul acela de dragoste nebună, superficială, unde îţi era teamă să priveşti în profunzime, căci riscai să descoperi lucruri neplăcute. Nu, aceasta era o dragoste care începuse înainte ca el să o înţeleagă, o dragoste care trecuse testul situaţiilor dificile.”
„– Bine, spuse ea. Şi, dacă mai avea ceva de spus, nu mai apucă, căci el începu să o sărute iar. Primul sărut din ceea ce spera cu ardoare să fie un lung şir de săruturi care să dăinuie toată viaţa. O viaţă de confesiuni, dezbateri, zâmbete şi nopţi de dragoste.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul ULTIMA NOAPTE CU UN CONTE de Kelly Bowen – disponibil de sâmbătă 30.03.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Kelly Bowen pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.net

 Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Kelly Bowen

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *