Delicatese Literare
Prezentari carti

Ultimul refugiu de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Ultimul refugiu

(Sanctuary – 1997)

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Fotografa Jo Ellen Hathaway este convinsă că a scăpat cu mult timp în urmă din mrejele Sanctuarului, casa în care și-a petrecut cei mai singuratici ani din viață, după dispariția neașteptată și inexplicabilă a mamei sale. Și totuși, hanul întins aflat pe insula de lângă coasta Georgiei continuă să-i bântuie visele. Brusc, un coșmar devine realitate, când cineva începe să-i trimită poze: prim-planuri și instantanee, totul culminând cu cea mai șocantă imagine dintre toate: o fotografie cu mama ei – dezbrăcată, frumoasă și… moartă.

Acum Jo trebuie să se întoarcă pe insulă, la familia ei de mult înstrăinată. Cu ajutorul lui Nathan Delaney – care se afla pe insulă în vara când mama ei a dispărut –, Jo speră să afle adevărul despre trecutul tragic.

Sanctuarul se poate dovedi un ultim refugiu pentru speranță… sau cel mai periculos loc dintre toate.

Citate:

„Lexy avea exact gustul pe care și-l imaginase Giff – fierbinte și dornică, cu gura micuță, umedă și alunecoasă. Fanteziile pe care și le formase timp de zece ani se destrămară pur și simplu și se reformară în culori proaspete și sălbatice, cusute cu dragoste deznădăjduită și nevoie disperată.”
„– Te iubesc, Lexy.
O spusese încet, ca să îl creadă.
– Te-am iubit și o să te iubesc mereu.
Lexy închise ochii și îi strânse cu putere. Voia să-și întipărească totul în memorie. Momentul – fiecare sunet, fiecare miros, fiecare senzație. Apoi se aruncă în brațele lui, se lipi de el. Respirația îi era întretăiată, ieșind în mici sughițuri care o amețeau.”
„Începuse să gâfâie acum, simțea cum puterea îi inundă simțurile, cum îi urlă în cap, cum îi aleargă prin vene. Nu mai știa de câte ori se oprise, de câte ori o lăsase să se târască înapoi la viață, doar c-a s-o aducă din nou la marginea morții. Se ridica, îndrepta din nou aparatul. Nu un singur moment decisiv, își spuse. Mai multe. Frica de moarte, acceptarea, licărul de speranță când viața începea să bată din nou. Capitularea când se stingea iar.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul ULTIMUL REFUGIU de Nora Roberts – disponibil de vineri, 5 martie 2021 la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.ro, librex.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Recenzii și prezentări cărți romantic-suspans

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Spune-ți părerea!