Ultimul tren spre Istanbul de Ayse Kulin, Editura Nemira

2

Ultimul tren spre Istanbul

Ayse Kulin

Editura NEMIRA

Colectia Damen Tango

An aparitie: 2018
Nr. pagini: 352
Traducator: Cristina Craciun
Titlu original: Last Train to Istanbul, 2013
Selva, fiica unui conducător otoman, pleacă la Paris să înceapă o nouă viață cu Rafael, soțul ei, fiul arătos al unui medic evreu. Numai că Franța e invadată de nazișți.
În timp, cei doi îndrăgostiți aflați în exil descoperă că nimic – nici războiul, nici politică și nici măcar religia – nu poate desface legăturile de familie. Împreună străbat un continent măcinat de conflicte, suspiciuni și violente. În căutarea libertății, riscă tot.

De la Ankara la Paris, Cairo și Berlin, Ultimul tren spre Istanbul este o cuceritoare poveste de dragoste și o lecție despre cum să-ți urmezi propriul drum.

Ayse Kulin, una dintre cele mai citite autoare ale Turciei, a scris un roman strălucit folosind metodele romanului istoric. Povestea ei, cuprinzând mai multe fire narative, bogată în personaje, arată o mare abilitate. Te ține cu sufletul la gură până la sfârșit și merită o ecranizare. Se recomandă călduros! – Historical Novel Review

Cărţile Editurii Nemira, Colecţia Damen Tango, pot fi comandate de pe nemira.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!