Delicatese Literare
Prezentari carti

Ultimul vals de Mary Balogh, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Ultimul vals (The Last Waltz – 1998)

Mary Balogh

Editura Litera / Lira

Colectia Cărți Romantice

Lady Christina este încă în doliu, deși a trecut un an și jumătate de la moartea lui Gilbert, soțul ei. Și, cu toate că nu l-a iubit niciodată, ajunsese să se obișnuiască și să accepte modul lui puritan de viață. Însă totul se schimbă odată cu sosirea lui Sir Gerard Percy, vărul răposatului ei soț și noul stăpân al moșiei Thornwood.
În momentul în care Christina îl revede pe Gerard, își aduce aminte cât de mult îl disprețuiește. Adevărat, cândva fuseseră îndrăgostiți. Dar dragostea lor căzuse victimă mașinațiunilor maleficului Gilbert – căci Christina crezuse lucrurile îngrozitoare pe care acesta i le spusese despre Gerard, iar Gerard rămăsese cu convingerea că, de fapt, Christina îl preferase pe Gilbert pentru bani și titlu.
Acum, contele a venit la moșie ca să-și găsească soție și să-și invite prietenii să petreacă împreună câteva zile acolo.
Christina este revoltată: cum îndrăznește Gerard să sugereze organizarea unui bal fără să o anunțe din timp? Și oare nu știe că să dansezi vals este un adevărat păcat?
Însă la bal, când Gerard îi cere mâna în timpul ultimului dans, nu are de ales decât să accepte. Poate pentru a nu refuza dorința stăpânului de la Thornwood… dar, cu siguranță, pentru că nu se poate împotrivi dorinței propriei inimi.
„Dansaseră împreună, se plimbaseră împreună, priviseră focurile de artificii împreună. Şi reuşiseră să se depărteze de restul grupului lor îndeajuns de mult, încât să se sărute pe o alee lăturalnică – nu era primul lor sărut, dar, cu siguranţă, cel mai pasional.”
„Îşi coborî capul până când fruntea lui îi atinse părul care se desprinse din coc şi începu să se reverse.
La început era doar conştientizarea unei intimităţi imposibile, a unei plăceri incredibile. Dar foarte curând, fu iar doar pasiune – o pasiune arzătoare, sălbatică, iraţională, grea, sufocantă.”
„Voi fi fericită când vei pleca, ştiind că nu ţi-am distrus viaţa, ştiind că te-ai întors unde ţi-e locul. Iar eu voi fi fericită cu libertatea mea. Mi-ai făcut acest dar şi mă voi folosi de el.”
Veți descoperi întreaga poveste în romanul ULTIMUL VALS de Mary Balogh – apariție vineri 23.06.2017 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

Recenzii Mary Balogh

11 Comments

Spune-ți părerea!