Delicatese Literare
Prezentari carti

Umbre de ieri de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Umbre de ieri

(Shadows of Yesterday – 1983)

Sandra Brown

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Leigh Bransom conduce singură pe o autostradă din Texas, când își dă seama că primul ei copil își va face apariția mai repede decât se aștepta. Îngrozită de ceea ce i se poate întâmpla și neștiind ce să facă, se trezește cu un străin care oprește camioneta și se oferă să o ajute. Astfel, soarta îl aduce în viața ei singuratică pe chipeșul Chad, care reușește să umple golul lăsat de moartea soțului ei, ucis într-o misiune periculoasă.
Chad Dillon are o meserie care îl expune permanent pericolului și un trecut ce a rămas un mister pentru toată lumea. Acum este hotărât să rămână alături de Leigh, de care se îndrăgostește nebunește. Dar nu există nici o garanție că iubirea lui o poate proteja de cel mai crunt coșmar – acela de a-l pierde din nou pe bărbatul de lângă ea.
Deși Leigh își învinge temerile și se lasă pradă unei pasiuni așa cum nu mai cunoscuse până atunci, fericirea îi este spulberată când secretele lui Chad ies la iveală – iar trecutul amenință să se repete.
Citate:
„Îi simţi respiraţia caldă pe buze înainte să-i simtă apăsarea uşoară a gurii. El îşi mişcă buzele peste ale ei aşa cum îşi amintea: lent, tandru, dulce. Preţ de o clipă, o strânse mai tare în braţe, după care se relaxă, ca să o poată mângâia pe spatele neted.
Ştiu momentul în care buzele li se despărţiră. Îi simţi pe buze dinţii care îl ajutau să zâmbească atât de minunat, ciugulindu-le cu blândeţe. Ca o floare, acestea se deschiseră sub insistenţa lui încântătoare. Preţ de câteva bătăi ale inimii interminabile, gurile le rămaseră deschise una pentru cealaltă, nemişcate, simţindu-şi reciproc doar respiraţia. Aşteptând, aşteptând.”
„Se potoliră treptat din râs, pe măsură ce deveniră conştienţi unul de celălalt, de sexualitatea pe care o emanau, de căldura trupurilor lor, de dorinţa care creştea între ei.
Rămaseră nemişcaţi, doar respirând. Privirile li se întâlniră, după care îşi priviră reciproc gurile, în acelaşi timp. Chad îşi umezi buzele cu limba. Leigh şi le umezi pe ale ei, iar privirile li se întâlniră iarăşi. El îi dădu drumul la încheieturile mâinilor şi îi cuprinse capul, mângâind şuviţele de culoarea cuprului care licăreau pe covorul întunecat. Ea îşi ridică mâinile şi le împreună pe ceafa lui, atingându-i iubitoare părul care îi ajungea până la gulerul cămăşii. El se mişcă, transmiţându-i un mesaj prin trupul lui. Ea receptă mesajul şi îl confirmă cu o mişcare.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UMBRE DE IERI de Sandra Brown –  disponibil de vineri, 16 august 2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *