Delicatese Literare
Prezentari carti

Umbrele trecutului – seria Lorzii pierduți de Mary Jo Putney, Editura Litera

Umbrele trecutului

(Never Less Than A Lady – 2010)

Mary Jo Putney

Editura Litera

 

  • Seria Lorzii pierduți

  1. O nouă viață – Loving a Lost Lord – 2009 – prezentare
  2. Umbrele trecutului – Never Less Than A Lady – 2010
  3. Pasiune si onoare – Nowhere Near Respectable – 2011 – prezentare
  4. Când dragostea te schimbă – No Longer A Gentleman – 2012 – prezentare
  5. Aventurile unei lady – Sometimes a Rogue – 2013 – prezentare
  6. Iubire regăsită – Not Quite a Wife – 2014 – prezentare
  7. Ademenirea unui sfânt – Not Always a Saint – 2015 – recenzia
Din 21 februarie vom putea citi al doilea volum din seria „Lorzii pierduți”, scrisă de celebra autoare de historical romance, Mary Jo Putney. Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vanduti autori americani de fictiune romantica, bucurandu-se de o prezenta permanenta in topurile New York Times, Wall Street Journal siPublishers Weekly.
Premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America
Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste
Premiul pentru întreaga cariera acordat de Romantic Times
În volumul UMBRELE TRECUTULUI veți descoperi povestea Juliei și a lui Randall – un cuplu minunat, o poveste care va ține cititorii cu sufletul la gură, îmbinând armonios dragostea și speranța, aventura și curajul.
În calitate de unic moștenitor al contelui de Daventry, maiorul Alexander Randall are datoria să-și găsească o soție și să asigure descendența titlului. Mireasa perfectă pentru un bărbat în poziția lui ar fi o tânără de familie bună, dar femeia care-i bântuie visele este Julia Bancroft, o moașă dintr-un sat liniștit, urmărită de un trecut tulbure, care-o aduce sub protecția maiorului.
În interval de o zi, Julia este răpită de acoliții primului soț, salvată și cerută în căsătorie de un bărbat pe care abia îl cunoaște, dar pe care nu-l poate uita. Deși relația cu frumosul și enigmaticul maior îi oferă siguranță, femeia se teme că nu va mai putea avea niciodată încredere într-un bărbat. Dar, pe măsură ce pasiunea îi încăzește din nou inima rănită, Julia începe să spere că va reuși, totuși, să învețe ce înseamnă o căsătorie adevărată…
Romanul UMBRELE TRECUTULUI de Mary Jo Putney, va fi disponibil de joi, 21 februarie 2019 la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 19,99 lei. Sursa: Cărți Romantice

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *