Delicatese Literare
Prezentari carti

Un an de căsnicie de Joanna Shupe, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Un an de căsnicie

(A Notorious Vow – 2018)

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un aranjament îndrăzneţ (A Daring Arrangement  – 2017) – prezentare
  2. O înțelegere scandaloasă (A Scandalous Deal– 2018) – prezentare 
  3. Un an de căsnicie (A Notorious Vow – 2018)

Purtând pe umeri povara unei familii căzute în dizgrație, Lady Christina Barclay pleacă din Londra la New York pentru a-și găsi un soț înstărit. Însă când părinții îi aleg drept viitor soț un bărbat mult mai în vârstă decât ea, Christina se vede nevoită să ceară ajutorul unui vecin chipeș, dar care trăiește retras de lume.
Oliver Hawkes acceptă fără prea mare tragere de inimă o căsătorie de formă cu Christina, dar pune o condiție: căsnicia trebuie să se sfârșească după un an.
Viața ca soție a lui Oliver poate părea ciudată, căci el îi cere să îl lase în pace și să nu-l distragă de la principala sa preocupare: crearea unui dispozitiv revoluționar care ar putea schimba în bine viața a mii de oameni – inclusiv a lui.
Spre marea lui surpriză însă, soția sa este mult mai ademenitoare decât și-ar fi putut închipui. Când tentația începe să se strecoare între ei, cei doi își dau seama că trebuie să-și depășească propriile secrete și îndoieli și să nu mai încerce să-și submineze căsnicia, căci este în zadar – un an nu le va putea fi niciodată de ajuns.

„Tu ești femeie. El e bărbat. Lumea e creată astfel încât bărbaţii să aibă întotdeauna de ales, iar femeile să nu aibă niciodată.“

„Inima i se zbătea în piept, o bătaie ce părea să stârnească ecouri în fiecare colţișor al trupului ei, făcându-i pielea să vibreze într-un ritm secret când sărutul deveni mai profund. Fierbinţeala și forţa ce radiau dinspre el o ameţeau, și își sprijini mâinile pe pieptul lui. Rămase nemișcată, simţindu-i sub palme bubuitul inimii și pieptul ridicându-se și coborând rapid cu fiecare răsuflare. Reacţia lui o încânta, dovadă clară că simţeau la fel amândoi.“

„Îi plăcea să îl sprijine, să aibă grijă de el, și își simţi inima crescându-i în piept.
Oh. Nu cumva se îndrăgostea de soţul ei?
Nu avu timp să reflecteze la acea problemă, pentru că Oliver începu să presare săruturi pe pieptul și gâtul ei. Christina habar nu avea dacă încerca s-o liniștească sau să-și exprime recunoștinţa, dar, oricum ar fi fost, îl adoră pentru acel gest.“

Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN AN DE CĂSNICIE de Joanna Shupe – disponibil de sâmbătă 26.01.2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2019

Colecția Iubiri de poveste februarie 2019

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *