Delicatese Literare
Prezentari carti

Un aranjament îndrăzneț de Joanna Shupe, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Un aranjament îndrăzneț

(A Daring Arrangement)

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un aranjament îndrăzneţ (A Daring Arrangement  – 2017)
  2. O înțelegere scandaloasă (A Scandalous Deal– 2018) – prezentare
  3. Un an de căsnicie (A Notorious Vow– 2018) – prezentare 

Lady Honoria Parker, fiica unui conte respectabil, este găsită într-o postură rușinoasă alături de un tânăr artist, la un dineu organizat chiar de tatăl ei.
Pentru a scăpa de bârfele înaltei societăți din Londra, contele își trimite fiica la New York, pentru a-și găsi un logodnic potrivit statutului ei.
Ajunsă aici, Nora este hotărâtă să încheie o logodnă falsă cu un bărbat cu o reputație scandaloasă, pe care tatăl ei să nu-l accepte, astfel ca ea să se întoarcă la artistul ei iubit.
Și cine ar fi mai potrivit pentru această înțelegere decât Julius Hatcher – un magnat diavolesc de chipeș, client permanent al ziarelor de scandal. Deși este intrigat de propunerea Norei, acceptă înțelegerea, atras de faptul că alături de ea poate pătrunde în lumea bună din oraș.
Dar spre groaza Norei, Julius se transformă în logodnicul perfect, fermecându-i pe cei pe care trebuia să-i jignească. Se pare că Julius are propriul plan secret, unul care va rezolva misterul întunecat din trecutul lui… și poate îl va transforma în bărbatul pe care Nora îl poate iubi cu adevărat.

„-Nu știu cine ești sau ce intenţii ai, dar noi nu suntem logodiţi.– Mi-ai dat cuvântul tău că suntem, domnule.Un fel de amuzament forţat îi arcui gura.– Eram pe patru cărări. Aș fi promis orice oricui.El nu putea să dea înapoi, nu acum. Nu după ce Nora își petrecuse noaptea făcând planuri și sperând. Visând la Robert. Nu, planul ei trebuia să meargă înainte. Trebuia să se întoarcă în Anglia, unde putea să se mărite cu Robert. Să fugă în Scoţia, dacă era nevoie. Iar Julius Hatcher era alegerea perfectă dacă erai în căutarea unui soţ îngrozitor.”

„Știa că era greșit, știa că trebuia să pună punct. În schimb, se trezi sărutându-l înapoi.
Corpul lui masiv se cutremură și mormăi un „da“ gutural, răsuflă înainte să își încline capul și să adâncească sărutul, atacându-i gura cu o hotărâre care îi slăbi genunchii. Își închise pleoapele și se relaxă, se topi și se scufundă într-o mare de senzaţii, iar pulsul începu să-i bată într-un ritm nebunesc. Uită de frig, de împrejurimile stranii, de toată societatea din New York care se afla la doar câţiva pași depărtare.”

„Tot ceea ce fusese învăţată să creadă despre dragoste și căsătorie nu mai avea nici un sens. Se îndrăgostise de Robert, îi oferise încrederea și inima ei, iar el făcuse același lucru. Promisiunile însemnau că aveau să își petreacă împreună tot restul vieţii fericiţi, așa cum o făcuseră să creadă fiecare carte de povești, fiecare guvernantă și doamnă din înalta societate de-a lungul întregii vieţi. Deci cum de putea să simtă toate acele sentimente, acea dorinţă absolut arzătoare pentru Julius?”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN ARANJAMENT ÎNDRĂZNEȚ de Johanna Lindsey, primul volum al seriei „Cei patru sute“ – apariție sâmbătă 15.09.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *