Delicatese Literare
Prezentari carti

Un bărbat îndrăgostit de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Un bărbat îndrăgostit 

(Hard Lovin’ Man – 2003) 

Lorraine Heath

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. Un bărbat îndrăgostit (Hard Lovin’ Man – 2003) 
  2. O aventură de-o noapte (Smooth Talkin’ Stranger – 2004 – prezentare
UN BĂRBAT ÎNDRĂGOSTIT
Kelley Spencer revine după aproape un deceniu în liniștitul orășel Hopeful, împreună cu sora ei Madison, sperând din toată inima ca astfel să o poată feri pe adolescenta de 16 ani de tentațiile periculoase care păreau să o atragă pe un drum greșit în Dallas. Însă, aproape imediat, Madison intră în conflict cu legea, și astfel Kelley descoperă că șeful poliției este nimeni altul decât Jack Morgan, bărbatul care îi frânsese inima în urmă cu mulți ani. Jack era ultima persoană pe care se așteptase să o găsească locuind în continuare în Hopeful… și singurul bărbat pe care îl iubise vreodată.
Jack Morgan nu-și dorește nimic altceva decât o a doua șansă cu Kelley și nu se sfiește să i-o arate. Cu toate că, în urmă cu mulți ani, dragostea lor fusese interzisă, acum nu mai există nimic care să îi împiedice să o trăiască fără ascunzișuri. Nimic în afară de secretul pe care Kelley l-a păstrat cu sfințenie aproape jumătate din viață și care l-ar putea îndepărta pe Jack – de data asta pentru totdeauna.
„Îi fu foarte greu să o vadă ieşind din birou, din viaţa lui. Aproape la fel de greu cum îi fusese în urmă cu nouă ani. Auzise mereu că în viaţa unui copil există mereu un profesor special. Kelley Spencer fusese astfel pentru el. Din nefericire, fusese mult mai mult. Fusese prima femeie pe care o iubise vreodată. Şi prima pe care o urâse. Ultimul lucru pe care şi-l dorise era ca ea să se întoarcă în oraş.”
„Cum reuşise oare, cu doar câteva cuvinte, cu doar câteva priviri îndrăzneţe, să o ameţească, să îşi dorească într-adevăr să îşi apropie buzele de ale lui? Să simtă din nou natura seducătoare a săruturilor lui, mângâierea senzuală a mâinilor lui, atingerea fermă
a trupului său…”
„Mâinile lui nu o mângâiaseră, dar le simţise puterea în timp ce o strângeau aproape de trupul lui. Ce uşor ar fi să se lase iar pradă farmecului său.
Dar ceea ce avuseseră înainte nu lăsase să se vadă decât puţin din ceea ce erau. Erau mai în vârstă acum, mai maturi. Ea avea nevoie de o dragoste profundă, devotată, şi asta presupunea să se descopere mai mult unul pe celălalt. Presupunea să fie sinceri pe deplin, să îşi accepte unul altuia defectele, să-şi arate fricile, eşecurile, greşelile.”
Veti putea citi intreaga poveste in romanul UN BĂRBAT ÎNDRĂGOSTIT de Lorraine Heath – apariție vineri 19.10.2018 la toate punctele de difuzare a presei alaturi de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Listă cărți Lorraine Heath

Spune-ți părerea!