Delicatese Literare
Prezentari carti

Un bărbat pentru Amanda de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Un bărbat pentru Amanda (A Man for Amanda

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Curtând-o pe Catherine – Editura Litera – Courting Catherine – 1991 – recenzia
2. Un bărbat pentru Amanda (A Man for Amanda – 1991)
3. Din dragoste pentru Lilah (For the Love of Lilah – 1991) – prezentare carte
4. Cucerind-o pe Suzanna – Suzanna’s Surrender – 1991  – recenzia
5. Perechea lui Megan – Megan’s Mate – 1995 – prezentare carte
Pe țărmul stâncos din statul Maine se află Turnurile, magnifica reședință de familie care este căminul unei legende despre o dragoste nefericită și niște smaralde ascunse – și a patru surori hotărâte să-și salveze casa în ciuda tuturor greutăților.
Amanda Calhoun este cunoscută ca sora cu simț de răspundere, cea care încearcă să-și țină excentrica familie departe de necazuri.
Acum este ocupată până peste cap cu organizarea nunții surorii ei, cu pregătirile pentru începerea lucrărilor de renovare și cu slujba pe care o are la un hotel de pe insulă.
Dar când șarmantul arhitect Sloan O’Riley sosește în oraș, trimis de viitorul ei cumnat să se ocupe de restaurare, este rândul Amandei să descopere cât de ușor îi poate fi distrasă atenția. Chipeșul cowboy din Oklahoma, școlit la Harvard, cu accentul lui tărăgănat, îi dă complet peste cap viața atât de minuțios planificată. Atitudinea lui degajată o scoate din minți, dar nu poate rezista zâmbetului său cuceritor.
Iar când pericolul apare pe neașteptate și viața îi este pusă în pericol, Amanda își dă seama că, pentru prima dată în viață, nu mai e practică – e îndrăgostită.
„Ea trebuia doar să-i cedeze, să se apropie puţin mai mult. Gura ei o putea atinge pe a lui, iar ea ar simţi, aşa cum simţise cu o zi în urmă, un fel de incitare puternică şi o plăcere orbitoare. El aştepta, privind-o, cu acei ochi verzi, trecând de la calm la intens, voind ca ea să facă acea mişcare simplă, dar importantă.”
„Lui nu îi păsa că nu era rezonabil. Nu îi păsa că era greşit sau prostesc sau orice alt cuvânt care s-ar fi putut potrivi cu acţiunile lui. Îi venea s-o blesteme pentru că îl făcea să se comporte ca un adolescent necugetat. Dar el putea să o guste, să se înece în mirosul pe care începea să îl înţeleagă şi pe care îl va dori mereu.”
„Acum ştiu că dragostea este foarte rară, foarte preţioasă. Este ceva care trebuie preţuit şi ţinut foarte strâns, pentru că adesea este înăbuşită sau dată neglijent la o parte. Ţine minte, chiar şi când timpul nostru împreună se va sfârşi, voi purta iubirea ta. Va trăi în inima mea mult după ce ea va înceta să bată.”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN BĂRBAT PENTRU AMANDA de Nora Roberts, volumul al doilea al seriei <<Surorile Calhoun>> – apariție vineri 24.02.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
 Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

 

15 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *