Un bilet pentru Paris de Jojo Moyes, Editura Litera, Colecţia Blue Moon

1

Un bilet pentru Paris

Jojo Moyes

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

Titlu original: Paris for One and Other Stories
Un nou bestseller semnat de îndrăgita autoare
Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat și o femeie, În căutarea unui destin și Silver Bay.
Nell are douăzeci și șase de ani și nu a fost niciodată la Paris. De fapt, nu a fost plecată niciodată într-un weekend romantic, niciunde. Să călătorească în străinătate nu e ceva ce ar face în mod obișnuit. Dar când iubitul ei nu apare pentru minivacanța plănuită, Nell are ocazia să le dovedească tuturor – inclusiv sieși – că viața poate oferi întotdeauna surprize. Singură în Paris, Nell își descoperă o latură pe care nu și-o cunoștea: aceea de ființă independentă și îndrăzneață. Ar putea deveni acest weekend cel mai aventuros din viața ei?
Amuzantă, fermecătoare și irezistibilă, Un bilet pentru Paris este o carte care nu-i va dezamăgi pe fanii lui Jojo Moyes.

„O poveste de dragoste de modă veche… E ca și cum Moyes ar fi făcut rezervare pentru o vacanță și ne ia cu ea. La Paris. Amour!” – USA Today
„O doză de romantism parizian prin intermediul unui personaj fermecător.” – People Magazine
„O fantezie încântătoare, o carte care se poate citi ușor într-un weekend, cu sau fără un pahar cu vin.” – Miami Herald

Cărțile autoarei Jojo Moyes pot fi comandate pe site-ul Editurii Litera, pe elefant.rolibris.ro, dol.ro,  librex.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Jojo Moyes

About Author

Un comentariu

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: