Delicatese Literare
Prezentari carti

Un călător printre secole – John Boyne – Editura RAO

Un călător printre secole

(A Traveler at the Gates of Wisdom – 2020)

John Boyne

Editura RAO

An apariție: 2021

Nr. pagini: 528

Traducator: Gabriel Stoian

John Boyne este un scriitor irlandez contemporan, născut la Dublin pe 30 aprilie 1971. A scris până în prezent peste zece romane pentru adulți și cinci pentru copii și s-a bucurat de traducerea cărților sale în peste 50 de limbi. A obținut doctoratul la Universitatea East din Anglia. Cartea sa Băiatul cu pijamale în dungi s-a vândut în întreaga lume în peste 2,5 milioane de exemplare și a fost ecranizată în 2008 de compania Miramax.

Povestea începe cu o familie. Pentru început, aceasta este compusă dintr-un tată, o mamă și doi fii. Unul dintre băieți are sângele tatălui, celălalt a moștenit talentul mamei. Unul pleacă, celălalt
rămâne. Pe parcurs, vor întâlni și alte personaje care le vor marca destinul.

Acesta este doar începutul. Poveștile lor se vor încrucișa și se vor dezvolta pe parcursul a două mii de ani. Se vor întâlni din nou și din nou, la momente diferite și în locuri diferite.

Din Palestina și până în zorii primului mileniu, călătorind de-a lungul a cincizeci de țări și îndreptându-se către o viață printre stele.

Lumea se va schimba în jurul lor, dar ei vor rămâne la fel.

 

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, librariadelfin.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura RAO

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *