Un cântec pentru tine de Sarah Dessen, Editura Litera, Colecția New Moon

0

Un cântec pentru tine

(This Lullaby – 2004)

Sarah Dessen

Editura Litera

Colecția New Moon

An apariție: 2020

SARAH DESSEN este autoarea a peste 12 bestselleruri pentru tineri, care au primit numeroase premii și recenzii senzaționale. Cărțile ei au fost publicate în peste 30 de țări și vândute în milioane de exemplare. În anul 2017, a primit premiul Margaret A. Edwards de la Asociația Bibliotecilor din SUA, pentru contribuția ei la dezvoltarea literaturii pentru tineri adulți. Sarah este de origine din Carolina de Nord și locuiește în Chapel Hill împreună cu familia.
Un cântec pentru tine – un roman despre maturizare și primii pași în viața de adult, care cercetează cu căldură, umor și speranță experiențele prin care trec adolescenții.

Când vine vorba despre relații, cu Remy nu te pui. În fond, a învățat tot ce avea de învățat de la mama ei, care este pe cale să se mărite a cincea oară. Dar Dexter are ceva care o face pe Remy să-și încalce propriile reguli. Cu toate că nu pare a fi băiatul potrivit pentru ea, eroina noastră nu poate să-l uite. Ar fi oare posibil ca Remy să înțeleagă, în sfârșit, despre ce e vorba în cântecele de dragoste?

„Un cântec pentru tine este o poveste de dragoste modernă, narată de o adolescentă cinică, în care sunt împletite cu măiestrie momentele amuzante și cele dramatice, traume ale adolescenților de peste tot.“ (Publishers Weekly)

„O poveste cu final fericit, din care învățăm că, atunci când iubești, trebuie să te încrezi în celălalt și să știi că nu există garanții de la început.“ (School Library Journal)

UN CÂNTEC PENTRU TINE de Sarah Dessen, în colecția New Moon, de mâine, 09.10.2020, la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile autoarei Sarah Dessen pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah Dessen

Colecția New Moon 2020

About Author

Spune-ți părerea!