Delicatese Literare
Prezentari carti

Un cavaler desăvârșit – seria Duci periculoși de Loretta Chase, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Un cavaler desăvârșit

(A Duke in Shining Armor – 2017)

Loretta Chase

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un cavaler desăvârșit – Editura Litera (A Duke in Shining Armor – 2017)
  2. Ducele se îndrăgostește – Editura Litera (Ten Things I Hate About the Duke – 2020) – prezentare
Hugh Philemon Ancaster, al șaptelea duce de Ripley, nu ar putea fi încadrat vreodată în categoria celor mai virtuoși bărbați – și nici nu își dorește acest lucru. Dar chiar și pentru el ar fi prea mult să fugă cu mireasa celui mai bun prieten al său. Singurul lucru pe care îl urmărește, de fapt, este să o prindă din urmă pe Lady Olympia Hightower – a cărei fugă a fost încurajată de puțin prea mult brandy turnat în ceai – și să o aducă la timp înapoi în fața mirelui căruia îi e destinată.
Din motive care au prea puțină legătură cu dorințele ei, Olympia, o tânără pasionată de cărți, trebuie să se mărite cu fermecătorul și libertinul duce. Înalta societate este șocată. Familia ei este în extaz. Dar Olympia? Ea se strecoară pe fereastră afară din casă, chiar înainte de ceremonia de căsătorie, hotărâtă să se facă nevăzută. Însă impunătorul și fascinantul Ripley pornește pe urmele ei, căci, o dată în viață, bărbatul renumit pentru lipsa de scrupule se străduiește să facă un lucru onorabil.
Dar de ce, oare, trebuie ca Olympia să îi îngreuneze misiunea? Și cum de ajunge să își riște nu doar viața, ci chiar și inima – și, cu toate astea, să fie bucuros că o face?
„O luă în braţe şi o sărută pasional pe buze. O sărută cu toată anxietatea, frustrarea, furia şi alte emoţii enervante cărora credea că le pusese punct în urmă cu o clipă. Şi cu dorinţa simplă cu care se luptase de ce părea deja mult timp.”
„Aşteptase, fără să ştie ce, până acum: să simtă căldura crescând în ea şi în jurul ei. Ca lava fierbinte, îi aluneca peste piele şi sub ea şi în creier. Topea şi ardea totul în cale: în primul rând, noţiunile practice. Lumea deveni înceţoşată şi începu să se rotească în jurul ei. Era pierdută şi fericită pentru asta.
Ripley nu era primul bărbat de care ar fi ales să se îndrăgostească, ci mai degrabă ultimul. Dar, ghinionul ei, el era alesul.
„Doar o dată. Doar de data asta. Pasiune. Doar de data asta, bărbatul pe care îl vreau, chiar dacă e greşit şi un dezastru.“
„Plăcerea ei pulsa prin el, ca o furtună de vară, împestriţată cu sclipiri de lumină. Olympia era întuneric şi lumină, pericol, excitare şi dulceaţă. Era tot ce putea el să vadă, să simtă sau să gândească: ea, în braţele lui, sub mâinile lui, pasională, deschisă, încrezătoare şi sălbatică.”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN CAVALER DESĂVÂRȘIT de Loretta Chase, primul volum al seriei Duci periculoși – disponibil de sâmbătă 08.06.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste iunie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Loretta Chase pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Loretta Chase

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *