Delicatese Literare
Prezentari carti

Un conte ca tine de Caroline Linden, Editura Litera/ Alma

Un conte ca tine

(An Earl Like You – 2018)

Caroline Linden

Editura Litera/ Alma

  1. 1. Fostul și viitorul meu duce (My Once and Future Duke – 2018) – prezentare
  2. 2. Un conte ca tine (An Earl Like You – 2018)
  3. 3. Un pariu riscant (When the Marquess Was Mine – 2019) – prezentare
După moartea tatălui său, Hugh Deveraux descoperă că a moștenit nu doar titlul de conte de Hastings, ci și foarte multe datorii, așa că decide să refacă averea familiei intrând în iadul jocurilor de noroc din Londra. Acolo însă are parte de cel mai surprinzător pariu, când un comerciant foarte bogat îi propune să o ia de soție pe fiica lui în schimbul plății tuturor datoriilor.
Eliza Cross este moștenitoarea unei averi imense, dar a renunțat la speranța de a se căsători cu un bărbat care s-o dorească pe ea, nu banii ei. Însă când îl cunoaște pe fermecătorul conte de Hastings, noul partener de afaceri al tatălui ei, Eliza se îndrăgostește nebunește de el. Deși nu îi vine să creadă, își vede împlinit visul de a fi soția bărbatului pe care l-a căutat toată viața.
Deși Hugh s-a căsătorit din interes, pentru a asigura bunăstarea mamei și surorilor lui, ajunge să își cunoască soția cu adevărat și să se îndrăgostească de ea. Când totul părea să se fi așezat pe făgașul fericirii, Eliza află de scandalosul aranjament, iar Hugh, deși acum are toți banii pe care și i-a dorit, realizează că riscă să piardă cea mai de preț avere: dragostea adevărată.
Citate:
„Dacă ea se așteptase la o altă atingere blândă a buzelor lui peste ale ei, se dovedi că se înșelase. De astă dată, gura lui se apăsă peste a ei cu intenţie, hotărâtă și insistentă. Când fu uimită de noul sărut, limba lui se strecură printre buzele ei întredeschise și o dezmierdă până când ea gemu. O sărută de parcă voia să o cucerească, iar Eliza era foarte fericită să se predea.”
„Eliza se gândise că acea după-amiază era un vis. Nu doar că venise să o vadă, dar și îngenunchease și îi ceruse mâna, fiind cel mai romantic peţitor posibil. Iar acum o săruta, atingând-o așa cum o mai făcuse, când aproape că își pierduse raţiunea de dorinţă.”
„Poate că nu o iubise când o ceruse de soţie, dar de atunci se îndrăgostise de ea. Chiar dacă începuse ca un neadevăr, acum totul era real. Eliza își dorea cu disperare să creadă că jurămintele de iubire ale soţului ei nu fuseseră simple minciuni sau măcar minciuni pe jumătate.
Putea să ierte minciunile vechi, se gândi înverșunată, atâta
vreme cât vorbise serios când îi spusese că o iubea în seara aceea…”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN CONTE CA TINE de Caroline Linden. De sâmbătă, 20.07.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste iulie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Recenzii și prezentări cărți Caroline Linden

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *