Delicatese Literare
Prezentari carti

Un conte doar pentru mine de Anna Bennett, Seria Jurnalul debutantei, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Un conte doar pentru mine

(First Earl I See Tonight – 2018)

Anna Bennett (Anne Barton)

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Primul volum dintr-o serie nouă: 

1. Un conte doar pentru mine (First Earl I See Tonight – 2018)
2. Visând la un duce (The Duke Is But a Dream – 2019) – prezentare
3. Când visezi la un rebel (When You Wish Upon a Rogue – 2020) – prezentare
O moștenitoare cu o propunere îndrăzneață. Un conte care vrea să reziste avansurilor ei. Și o iubire care pare să fi fost scrisă în stele…
Trei tinere au jurat să încredințeze hârtiei primul lor sezon londonez – astfel apare Jurnalul debutantei… iar Londra nu va mai fi niciodată la fel.
Dezamăgit și părăsit de logodnică, David Gray, conte de Ravenport, renunță la căutarea unei soții, singura lui dorință fiind să renoveze conacul familiei, care se află într-o situație deplorabilă. Însă situația financiară nu tocmai bună îl obligă să accepte propunerea îndrăzneață a unei tinere frumoase și bogate de a se cunoaște mai bine în vederea unei căsătorii, și Gray o invită să petreacă o săptămână la moșia lui.
Domnișoara Fiona Hartley are nevoie disperată de zestrea pe care urmează să o primească după căsătorie pentru a opri un șantaj ce amenință să distrugă reputația surorii ei. Cum cel mai potrivit soț pare a fi chipeșul conte de Ravenport, ea îi propune o căsătorie de conveniență, spunându-i că își dorește cu ardoare un titlu nobiliar. Deși misiunea Fionei se dovedește extrem de dificilă, romantismul ei începe să topească inima de gheață a lui Gray, și curând amândoi se lasă pradă pasiunii. Dar termenul-limită se apropie, iar Fiona trebuie să plătească tăcerea celui care o amenință. Oare secretul ei va distruge dragostea nesperată, sau destinul îi va uni pentru totdeauna?
Citate:
„Cum, mai exact, să abordeze subiectul căsătoriei cu o persoană care îi era aproape străină?
Ridicând din umeri, înmuie penița și lăsă cerneala să curgă.
Stimate Lord Ravenport,
Nu am fost prezentați în mod oficial, dar s-ar putea să vă amintiți de mine de la balul Millbrook, unde m-am împiedicat în timpul cadrilului, m-am prăbușit peste muzicanți și l-am dat jos de pe scaun pe violonist. Ați dori să luați în considerare unirea cu mine prin căsătorie pentru tot restul vieții?”
„Își dăduse deja seama că nu era cea mai grațioasă dintre ființe. Dansul nu era punctul ei forte și, se părea, nici seducția.
Ea tuși, se îndreptă de spate și își încleștă degetele, de parcă se pregătea să cânte la un pian, nu să-l sărute. Liniile de intensă concentrare îi încrețiră fruntea în timp ce veni mai aproape și își propti mâinile pe umerii lui. Se uită la gura lui de parcă era un fel de medicament neplăcut pe care trebuia să îl înghită pentru binele ei. Sau una dintre muncile lui Hercule pe care trebuia să le îndure.
În timp ce fața ei se apropia de a lui, ea închise ochii și își întinse gâtul înainte, lovindu-și nasul de el nu o dată, ci de două ori. Părul ei parfumat îi gâdilă obrazul. Un zgomot ciudat, de parcă era scos de o pisică speriată, îi scăpă printre buze. Se putea ca buzele ei moi să se fi lipit de ale lui, dar totul se întâmplase atât de repede, încât nu era prea sigur.”
„Toată pasiunea pe care o adunaseră în ultima oră explodă într-o ploaie de săruturi fierbinți, mângâieri îndrăznețe și suspine încântate.
El o sărută de parcă ar fi fost ultima femeie pe care o cunoscuse vreodată, explorându-i gura cu limba rătăcitoare. Ea nu se feri de el, ci la fiecare atingere îi trase capul mai aproape, de parcă îi era imposibil să se sature.”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN CONTE DOAR PENTRU MINE de Anna Bennett, primul volum din seria Jurnalul debutantei. De sâmbătă, 14.03.2020, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Anna Bennett pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!