Delicatese Literare
Prezentari carti

Un conte neîmblânzit de Valerie Bowman, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Un conte neîmblânzit

(The Untamed Earl

Valerie Bowman

Editura Litera / Alma

Colecţia Iubiri de poveste

 1. 1. Ducesă din întâmplare (The Unexpected Duchess – 2014)prezentare
 2. 2. Contesă fără voie (The Accidental Countess – 2014) prezentare
 3. 3. Dincolo de rațiune (The Unlikely Lady – 2015) – prezentare
 4. 4. Un burlac irezistibil (The Irresistible Rogue – 2015) – prezentare
 5.      4.5. The Unforgettable Hero: A Playful Brides Story – 2016
 6. 5. Un conte neîmblânzit (The Untamed Earl – 2016) – prezentare
 7. 6. Un lord legendar (The Legendary Lord – 2016) – prezentare
 8. 7. Să n-ai încredere într-un pirat (Never Trust a Pirate – 2017) – prezentare
 9. 8. Libertinul meu preferat (The Right Kind of Rogue – 2017) – prezentare
 10. 9. Un duce ca nimeni altul (A Duke Like No Other – 2018) – prezentare
 11. 10. O pasiune de-o noapte (Kiss Me at Christmas – 2018) – prezentare
 12.      10.5. Mr. Hunt, I Presume – 2019
 13. 11. Încurcăturile dragostei (No Other Duke But You – 2019) – prezentare
Lady Alexandra Hobbs, fiica ducelui de Huntley, și-a dorit să se mărite cu Lord Owen Monroe din prima clipă în care l-a văzut, pe vremea când avea numai 15 ani.
Însă el este pe cale să se logodească cu Lady Lavinia, o tânără răsfățată și veșnic nemulțumită, sora mai mare a inocentei Lady Alexandra. Și nu există cale de întoarcere, întrucât părinții au ajuns la o înțelegere în privința căsătoriei dintre Owen și Lavinia – o alianță avantajoasă pentru renumele și averea ambelor familii.
Lord Owen Monroe preferă băutura, jocurile de noroc și femeile de o moralitate îndoielnică, fiind bine-cunoscut în rândurile aristocrației drept un libertin cu reputația pătată. Dar Owen nu va mai primi nici un ban de la tatăl lui până când nu se logodește cu Lady Lavinia. Disperat de temperamentul dificil al acesteia, acceptă ajutorul surorii ei mai mici pentru a intra mai ușor în grațiile celei care urmează să îi devină soție.
În schimb, el promite să o ajute pe Lady Alexandra să își facă un debut glorios în înalta societate, pentru a-l putea cuceri pe tânărul de care pretindea că era îndrăgostită.
Oare când adevăratele intenții ale Alexandrei vor ieși la iveală, târgul lor va duce la reproșuri amarnice sau la o poveste de dragoste care va sfida așteptările tuturor?
Citate:
„– Pentru numele lui Dumnezeu, tată! De ce tocmai fata asta dintre toate câte sunt?
– Pentru că este descendenta unei familii fără cusur. Iar odată ce ne vom înrudi, unirea moșiilor noastre va asigura viitorul titlului nostru vreme de secole la rând. Este perechea perfectă pentru tine. Doar că tu va trebui să fii cel umil și serviabil în faţa ei. Tu va trebui să fii blând. Tu va trebui să o curtezi. Să o faci să îţi vadă calităţile, oricât de discutabile ar fi ele.”
„– Nu trebuie să accepţi niciodată două dansuri la rând cu același partener. Te va face să pari mult prea interesată, ca să nu mai vorbim de potenţiala bârfă. Lasă-ţi mereu partenerul să vrea mai mult.
– Deci nu pot să dansez din nou cu tine? întrebă ea cu o expresie abătută.
– Poţi, răspunse el zâmbind. Dar nu chiar imediat. Trebuie să îl faci mereu pe domn să se întrebe care va fi răspunsul tău.
– Și ce ar trebui să răspund dacă sunt întrebată?
– Spune „poate“, răspunse el. Și spune-o în timp ce te îndepărtezi și te uiţi astfel peste umăr.”
„În aer pluteau cuvinte nerostite, precum și pasiunea acelui sărut. O sărutase mult mai mult și cu mai mult aplomb decât era nevoie pentru un simplu sărut de formă pe care i l-ar fi dat un posibil pretendent. Ea voia să îl întrebe de ce nu se oprise, dar în același timp nu voia să afle răspunsul. Nu ar fi suportat să audă că, de fapt, nu își dorise cu adevărat să o sărute.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN CONTE NEÎMBLÂNZIT de Valerie Bowman, volumul al cincilea al seriei „Mirese neastâmpărate“ – apariţie sâmbătă 05.05.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *