Delicatese Literare
Prezentari carti

Un cuceritor înnăscut de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Un cuceritor înnăscut

(Natural Born Charmer – 2004)

Susan Elizabeth Phillips

Editura Litera / Lira

Colecția Carti Romantice

1. Trebuia să fii tu – It Had to Be You – 1994 – recenzie
2. Un loc pentru inima ta – Heaven, Texas – 1995 – recenzie
3. Un partener ideal – Nobody’s Baby But Mine – 1997- recenzie
4. Învață să visezi – Dream a Little Dream – 1998 – recenzie
5. Ce îşi doreşte inima – This Heart of Mine – 2000 – recenzie
6. Găsește-mi perechea! – Match Me If You Can – 2005 – recenzie
7. Un cuceritor înnăscut – Natural Born Charmer – 2004
8. Prima stea a nopții – First Star I See Tonight – 2016 – prezentare

Dean Robillard, fundașul echipei Chicago Stars, este cel mai norocos om din lume: un superstar sportiv si mândria NFL, iar în paralel o carieră profitabilă ca model pentru lenjeria End Zone. Dar viața lui de plină glorie a început să apună, iar Dean a pornit într-o excursie pentru a reflecta și a înțelege ce s-a întâmplat.

Când ajunge la o porțiune singuratică a autostrăzii din Colorado, el observă ceva care îi va scutura viața lui strălucitoare în moduri pe care nu le poate imagina: o femeie tânără… îmbrăcată într-un costum de castor.

Blue Bailey se afla în misiunea de a-l ucide pe fostul ei iubit, sau cel puțin să-i provoace pagube serioase. În ceea ce privește costumul de castor pe care-l poartă… Este vina ei că viața continuă să-i servească mingi cu efect? Drept dovadă mașina masivă de sport neagră care se apropie de ea pe autostradă, iar zeul grec ieșind din ea…

Cariera lui Blue ca pictor portretist este slujba perfectă pentru cineva care refuză să rămână într-un loc foarte mult timp. Ea are nevoie de o plimbare, iar cel mai faimos jucător de fotbal al Americii are un set impunător de roți. Acum, tot ce are de făcut este să-l țină binedispus, cu garda jos și îmbrăcat în totalitate, înainte ca el să-și dea seama cât de disperată este ea.

Dar Dean nu este bărbatul fără creier pe care-l și-l imaginează ea, iar Blue – în ciuda staturii ei minione – este doar despre cea mai dificilă femeie pe care a întâlnit-o vreodată Dean.

Cei doi, luptându-se cu atracția incomodă a unuia față de celălalt, se vor îndrepta spre casa lui de vară unde destinele lor deja complicate se vor împleti cu cele ale unui star rock carismatic, dar cam tomnatic; o femeie frumoasă de cincizeci și doi de ani, care încearcă să facă pace cu trecutul ei; un copil de unsprezece ani care are nevoie disperată de o familie; și o bătrână acrită care îi urăște pe toți.

Pe măsură ce vara progresează, artista rătăcitoare și starul fermecător joacă un joc cu mize mari, luptându-se cu ei înșiși și unul cu celălalt, pentru a câştiga șansa de a avea totul.

Cartea Un cuceritor înnăscut este o lectură perfectă pentru oricine s-a gândit vreodată să-și lase vechea viață în spate și să nu se mai uite niciodată înapoi.

Susan Elizabeth Phillips ne duce din nou acasă… acolo unde iubirea trăiește cu adevărat.

„El îşi lăsă capul în jos, buzele lor se apropiară şi sunetul păsărilor şi brizei dispăru. Buzele lor se despărţiră de la sine. O atinse cu limba. Fiori mătăsoşi de plăcere începură să se desfăşoare în trupul ei. Sărutul se adânci, şi culori strălucitoare începură să se învârtă în capul ei. I se predase lui, întocmai ca toate celelalte. Fusese luată de val.”

„O copleşi o urmă de tandreţe când rămase pentru un moment cu privirea în jos către el. Lumina dimineţii se revărsa peste spatele lui, sculptând curbura muşchilor şi creasta tendoanelor. Toată viaţa ei fusese nevoită să se mulţumească cu locul doi. Dar nu în acea noapte.”

„Începu să o sărute – în colţul ochilor, pe rotunjimea obrazului, pe buza de sus. Camera arunca o vrajă asupra lor, şi ea era curând în braţele lui. Dean o ridică şi o duse afară, schimbând o lume magică cu o alta – refugiul caravanei ţigăneşti. Sub viţele pictate şi florile fanteziste, făcură dragoste. În linişte. Tandru. Perfect.
Blue era în sfârşit a lui.”

Veți putea citi întreaga poveste în UN CUCERITOR ÎNNĂSCUT – disponibil de vineri 02.11.2018 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru femei.

Seria Chicago Stars

Listă cărți Susan Elizabeth Phillips

Recenzii și prezentări cărți Susan Elizabeth Phillips

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, emag.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *