Delicatese Literare
Prezentari carti

Un duce ca nimeni altul de Valerie Bowman, seria Mirese jucăuşe, Editura Litera, Colecţia Iubiri de poveste

Un duce ca nimeni altul

(A Duke Like No Other – 2018)

Valerie Bowman

Editura Litera / Alma

Colecţia Iubiri de poveste

 1. 1. Ducesă din întâmplare (The Unexpected Duchess – 2014)prezentare
 2. 2. Contesă fără voie (The Accidental Countess – 2014) prezentare
 3. 3. Dincolo de rațiune (The Unlikely Lady – 2015) – prezentare
 4. 4. Un burlac irezistibil (The Irresistible Rogue – 2015) – prezentare
 5.      4.5. The Unforgettable Hero: A Playful Brides Story – 2016
 6. 5. Un conte neîmblânzit (The Untamed Earl – 2016) – prezentare
 7. 6. Un lord legendar (The Legendary Lord – 2016) – prezentare
 8. 7. Să n-ai încredere într-un pirat (Never Trust a Pirate – 2017) – prezentare
 9. 8. Libertinul meu preferat (The Right Kind of Rogue – 2017) – prezentare
 10. 9. Un duce ca nimeni altul (A Duke Like No Other – 2018) – prezentare
 11. 10. O pasiune de-o noapte (Kiss Me at Christmas – 2018) – prezentare
 12.      10.5. Mr. Hunt, I Presume – 2019
 13. 11. Încurcăturile dragostei (No Other Duke But You – 2019) – prezentare
Generalul Mark Grimaldi este devotat carierei sale și misiunilor întreprinse în slujba Coroanei, punându-și, nu o dată, viața în pericol și renunțând la tot ‒ inclusiv la familie și la iubire ‒ de dragul carierei. Acum însă are șansa să se bucure de sprijinul necesar pentru a obține promovarea politică în funcția de ministru de interne, la care a visat dintotdeauna – însă, pentru asta, trebuie să își convingă soția înstrăinată de aproape un deceniu să renunțe la Franța și să revină în Anglia, pentru a juca rolul soției grijulii și iubitoare, ajutându-l astfel să obțină poziția mult râvnită.
Nicole Huntington Grimaldi și-a petrecut ultimii zece ani în Franța, fără să-și fi văzut soțul în tot acest timp. Însă, din senin, se trezește cu Mark în pragul castelului ei din Franța, cerându-i să revină cu el în Anglia. Nicole vede în cererea lui ocazia perfectă de a obține de la el ceva ce își dorește cu disperare. Așadar, acceptă, punând însă o condiție: vrea ca el să îi ofere un copil, pe care ea își asumă responsabilitatea de a-l crește cu sau fără ajutorul lui.
Regăsirea lor după atâția ani și cerința cu totul neașteptată a lui Nicole îi fac pe cei doi să descopere că, uneori, focul iubirii nu poate fi stins nici de timp, nici de distanță, iar șansa la fericire poate veni la a doua încercare.
Citate:
„Dintr-odată, faptul că nu o văzuse de zece ani i se păru de neînţeles. Povestea lor scurtă de dragoste parcă se petrecuse în altă viaţă. Multe lucruri se întâmplaseră de atunci. Multe lucruri se schimbaseră. El se schimbase. Se schimbase și ea?”
„El păru să se gândească la cuvintele ei pentru vreo câteva secunde, înainte de a se întinde spre ea și a o trage din nou spre el, și apoi, oh, gura aceea delicioasă și primejdioasă o revendica iar pe a ei, făcând-o să scoată un geamăt gutural chiar în timp ce pasiunea îi tăie răsuflarea. Ea își înfășură braţele pe după gâtul lui și se ridică pe vârfuri ca să se bucure mai mult de buzele lui. El o ridică, lipind-o de el. Ea nu bănuise niciodată că trupul unui bărbat putea să fie atât de ademenitor. Braţele lui erau asemenea barelor unei cuști din care ea nu putea să scape.”
„Am fost atât de dornic să-mi refuz familia, încât mi-am sacrificat fericirea. Te-am sacrificat pe tine. Și toate astea de dragul mândriei mele. Își apăsă din nou fruntea pe a ei, iar vocea lui scăzu și deveni tremurătoare. Mi-ai spus cândva că tu ești de părere că viaţa ne face uneori să devenim ceea ce n-am crezut vreodată că vom deveni. Ai avut dreptate. Îmi pare rău că nu am recunoscut asta până acum. Îmi pare rău pentru tot, Nicole. Nu pot să trăiesc fără tine. Cel puţin, nu vreau să trăiesc fără tine.”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN DUCE CA NIMENI ALTUL de Valerie Bowman, volumul numărul 9 al seriei Mirese neastâmpărate. De sâmbătă, 05.10.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2019

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *