Delicatese Literare
Prezentari carti

Un duce neobișnuit – seria Diamante neșlefuite de Sophie Barnes, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Un duce neobișnuit 

(A Most Unlikely Duke – 2017)

Sophie Barnes

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un duce neobișnuit (A Most Unlikely Duke – 2017)
  2. Ducele dorințelor ei (The Duke of Her Desire – 2017) – prezentare
  3. Ducele bastard (The Illegitimate Duke – 2012) – prezentare
  4. Enigmatica ducesa (The Infamous Duchess) – 2019 – prezentare
Raphe Matthews a rupt orice legătură cu aristocrația londoneză încă din copilărie, când asupra familiei lui s-a abătut o tragedie care l-a lăsat sărac și plin de datorii. Nevoit să câștige bani pentru a-și întreține cele două surori mai mici, ajunge să trăiască în Londra și să participe la meciuri dure de box. Însă viața i se schimbă complet când primește o moștenire impresionantă și devine noul duce de Huntley. Lipsit de educația aleasă a celor din înalta societate, Raphe se vede obligat să deprindă rapid manierele unui gentleman, moment în care primește un ajutor nesperat din partea frumoasei lui vecine.
Lady Gabriella Radcliffe știe că are responsabilitatea de a salva renumele familiei după căsătoria scandaloasă încheiată de sora ei. Dar deși încearcă să-și controleze atracția irezistibilă pentru Raphe, fiecare zi petrecută împreună îi întărește convingerea că el ar putea fi bărbatul vieții ei. Cum scandalul amenință să îi distrugă pe amândoi, Gabriella trebuie să decidă dacă poate risca totul pentru iubirea unui duce neobișnuit.
„Nu se putea uita la el, dar nici nu-și putea întoarce privirea, ceea ce era o enigmă. Sărutul fu vaporos, abia atingând-o. Cu toate astea, căldura alergă prin venele ei, arzând-o din interior spre exterior, în vreme ce inima îi bătea în tandem cu respiraţia neregulată.”
„Un bărbat care, în două săptămâni, reușise să o facă să se îndoiască de fiecare aspect al vieţii ei – ce fel de persoană era, și mai important, ce fel de persoană voia să fie. Intrase în viaţa ei ca o furtună, clătinând însăși fundaţia a tot ceea ce știuse ea mereu. Ţinea la el și credea că și el ţine la ea. Poate că nu era iubire, dar era mai mult decât îi putea oferi Fielding.”
„– Raphe!
Era singurul cuvânt care putea descrie ce simţea pentru el. Dar știa că nu avea să fie niciodată de ajuns. Singura cale era să-i arate.
Așa că își băgă mâinile în părul lui și-i trase gura spre a ei, sărutându-l de parcă tocmai traversase deșertul și își găsise oaza, de parcă lumea ei se putea prăbuși dacă se oprea. Și, Cerule, el îi răspunse la sărut, cu braţele strânse în jurul trupului ei, zdrobind-o cu o disperare pasională.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN DUCE NEOBIȘNUIT de Sophie Barnes – disponibil de sâmbătă 02.02.2019 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste februarie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *