Delicatese Literare
Prezentari carti

Un duce pentru totdeauna de Anna Harrington, Iubiri de Poveste

Un duce pentru totdeauna

Titlul original – Dukes Are Forever 

Anna Harington

Editura Litera/ Alma

Colectia Iubiri de poveste

E prima carte din seria The Secret Life of Scoundrels

  1. Un duce pentru totdeauna (Dukes Are Forever – 2015) – prezentare

  2. Secrete si tentatii (Along Came a Rogue – 2016) – prezentare

  3. Cum m-am măritat cu un marchiz (How I Married a Marquess – 2016) – prezentare

  4. Cuceritorul cucerit – Once a Scoundrel– 2016 – prezentare

Edward Westover, duce de Swarthmore, este mânat de o ură profundă față de omul care i-a ucis din inconștiență fratele și apoi a scăpat nepedepsit. Planul de răzbunare țesut cu răbdare are succes deplin, așa că, după ce intră în posesia bunurilor dușmanului său, toate posesiunile acestuia – dar și fiica lui – ajung să îi aparțină lui Edward. Prin urmare, se decide să angajeze o guvernantă, s-o liniștească pe copilă și apoi să-și vadă de propriul drum. Însă are parte de surpriza vieții lui. Pentru că noua sa pupilă nu este o fetiță, ci o femeie frumoasă, aprigă și cu totul irezistibilă…
Kate Benton este stupefiată. Cine este acest bărbat arogant și enervant care vine nepoftit în casa ei și preia controlul asupra vieții sale? Jurământul ei este să facă tot ce-i stă în putință ca să-l convingă s-o lase în pace și să plece de la Brambly. Și totuși, pe măsură ce zilele răcoroase se transformă în nopți fierbinți, Kate începe să întrevadă crâmpeie de bunătate sub fațada rece a lui Edward… și o fire pasională care îi taie respirația. Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știe despre trecutul misterios al acestui bărbat. Oare poate risca să aibă încredere și să-și ofere inima acestui duce aparent diabolic?
„Sărutul ei era exact pe cât de minunat și-l imaginase. Aromat și dulce, umed și fierbinte – avea gust de caprifoi și de femeie și era incredibil de plăcut.”
„Tiranic și intens, sărutul lui avusese gust de vin și de bărbat, și de flăcări, iar ea se pierduse în senzaţiile stârnite de el, gemând cu nerușinare cu gura lipită de a lui, în timp ce furia incandescentă pe care o simţise pulsând în el cu doar câteva momente în urmă fusese înlocuită cu ceva la fel de fierbinte, ceva cu greu stăpânit…ceva ce ea își dorise cu disperare să ducă până la limită, apoi să îl urmeze de bunăvoie peste buza prăpastiei.”
„Cuvintele lui o lăsară fără aer și simţi reacţia în adâncul ei, o foame blândă care creștea și pulsa cu fiecare bătaie de inimă, până când se răspândi în fiecare fibră a trupului ei. Se simţea ca și cum atunci s-ar fi trezit, fiecare nerv din corpul ei însufleţindu-se, și conștientizând fiecare loc în care trupurile li se atingeau.”
Apariție sâmbătă, 09.04.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

un duce - coperta originala

Cărțile autoarei Anna Harrington pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netemag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

13 Comments

Spune-ți părerea!