Delicatese Literare
Prezentari carti

Un duce sub acoperire de Sabrina Jeffries, seria Dinastia ducilor, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Un duce sub acoperire

(Undercover Duke – 2021)

Sabrina Jeffries

Editura Litera/Alma

Colecția Iubiri de Poveste

  1. 1. Cum să devii ducesăProject Duchess – 2019 – prezentare
  2.      1.5. Seduction on a Snowy Night – 2019
  3. 2. Burlacul – The Bachelor – 2020 – prezentare
  4. 3. Cine își dorește un duce? – Who Wants to Marry a Duke– 2020 – prezentare
  5. 4. Un duce sub acoperire – Undercover Duke – 2021

Sheridan Wolfe, duce de Armitage, și frații lui vitregi sunt hotărâți să rezolve misterul care planează asupra morților suspecte ale celor trei soți ai mamei lor. Când i se dă sarcina de a cerceta un posibil suspect, Sheridan se trezește periculos de aproape de frumoasa fiică a acestuia, Vanessa Pryde.
Bântuit de amintirea unei iubiri tragice, ducele nu vrea să se lase pradă atracției și manevrelor căutătoarelor de soți cu titluri nobiliare. Oricum, minunata domnișoară Pryde pare îndrăgostită lulea de un dramaturg londonez…

Vanessa e de părere că o manevră mică, pe ici, pe colo, nu strică, mai ales că ea pe Sheridan îl vrea, lui i-a dăruit inima. Afacerea cu dramaturgul este doar de fațadă, ca să-l determine pe ducele cel scump la vorbă să se deschidă. Și cum Sheridan își arată repede gelozia, cei doi se găsesc curând implicați într-o cu totul altă schemă, condimentată cu o logodnă falsă, o anchetă secretă și, de ce nu, o poveste de dragoste adevărată…

Citate:

„Îi prinse bărbia și, aplecându-se spre ea, ezită o secundă, ca și când ar fi vrut să-i dea răgazul să-l refuze. Dar ea era prea uluită să refuze, chiar dacă ar fi vrut. Dar nu o făcu. Gura lui o acoperi pe a ei și chiar și sufletul ei oftă. Nu fu deloc perfect. Nu era nimic experimentat în asta, nimic care să o facă să creadă că o făcuse ca pe o rutină. Nu. Fu dezordonat și pasional, orice altceva, neavând nimic din sărutul formal al domnului Juncker. Era, pur și simplu, Sheridan. Ar trebui să-i dea o poreclă nouă – Seducătorul Sheridan.”
„Să te lipsești de una dintre cele mai mari bucurii ale vieții, din încăpățânarea de a nu simți durerea pe care ți-ar pricinui-o iubirea, e ca și cum ai refuza să călărești pentru că te temi să nu cazi.”
„-[..] Faci ca lucrurile să fie atât de complicate.
Cu siguranță că asta intenționa. Pentru că nu avea nici o intenție să fie măritată cu cel despre care toți credeau că era un sfânt. Ce-și dorea ea era păcătosul, acea parte a lui pe care i-o arătase numai ei.
Păcătosul Sheridan, cel puțin, era capabil de dragoste.”

Luni, 2 august, apare romanul UN DUCE SUB ACOPERIRE de Sabrina Jeffries, volumul cu nr. 4, cel care încheie seria „Dinastia ducilor“.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste august 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *