Delicatese Literare
Prezentari carti

Un iubit ca nimeni altul de Julie Anne Long, Editura Litera, Colectia Iubiri de Poveste

Un iubit ca nimeni altul

Julie Anne Long

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. Plăceri primejdioase  – The Perils of Pleasure – 2008)
 2. Un iubit ca nimeni altul  – Like No Other Lover – 2008
 3. Since the Surrender – 2009
 4. I Kissed an Earl – 2010
 5. What I Did For a Duke – 2011
 6. How the Marquess Was Won – 2011
 7. A Notorious Countess Confesses – 2012
 8. It Happened One Midnight – 2013
 9. Between the Devil and Ian Eversea – 2014
 10. It Started With a Scandal – 2015
 11. The Legend of Lyon Redmond – 2015
Cynthia Brightly, o fermecătoare tânără a lumii bune, se vede nevoită se părăsească Londra din cauza unui scandal și să-și găsească un soț la petrecerea organizată de familia Redmond înainte ca întreaga Anglie să afle despre decăderea ei.
Din nefericire, zvonurile despre logodna ei ruptă și despre iubiții care se duelează pentru ea au ajuns la urechile lui Miles Redmond.
Miles pusese cândva ochii pe Cynthia, pe vremea când ambițioasa tânără se considerase prea bună pentru a-l accepta ca pretendent pe cel de-al doilea fiu al familiei, care n-ar fi avut drept la moștenire.
Însă acum lucrurile s-au schimbat radical: ca urmare a dispariției fratelui său, a devenit moștenitorul imensei averi a familiei – un burlac eligibil și mult mai sigur pe sine.
Miles cade la învoială cu Cynthia: nu dezvăluie secretele ei scandaloase, o ajută să își găsească un soț printre cei prezenți la petrecerea organizată de familia lui, iar ea îi dă în schimb… un sărut.
Deși are ceva îndoieli, ea acceptă în cele din urmă. În definitiv, ce rău poate face un sărut? Și totuși, Cynthia e pe cale să descopere că un simplu sărut poate descătușa o pasiune răvășitoare – și că Miles Redmond este, cu siguranță, un iubit ca nimeni altul.
„…recunoștea frumuseţea, dar nu o ridica niciodată în slăvi. Înţelegea că scopul frumuseţii în natură era atragerea perechii sau a prăzii – și hotărâse sec, după mai mult de două decenii de observaţie a părinţilor lui, a familiei și a înaltei societăţi, că acela era scopul ei în orice societate.
Și de aceea Miles nu provocase niciodată, Doamne păzește, pe cineva la duel, nu scrisese poezii groaznice, nu escaladase balcoane (cum se zvonea că făcuse Colin Eversea) și nu se făcuse în vreun fel de rușine pentru o femeie frumoasă.”
„Ea avea să uite chiar și să vorbească după ce avea să termine el cu ea. Așa că o mai sărută o dată. Gura lui era o pană, o ceaţă, o șoaptă peste a ei; din nou, ușor, ușor, o atinse. Arătându-i că o lume de senzaţii putea să apară din simpla dezmierdare a buzelor lui peste ale ei; sugerând că un univers de senzaţii se găsea în fiecare colţișor din trupul ei.”
„Parcă amândoi presupuseseră că „iubirea“ era un loc mitic, un fel de El Dorado. Dar ei îl căutaseră, îl găsiseră și descoperirea îi stingherise. Pentru că încercaseră să se sustragă – ori cine erau ei ca să încerce să subjuge ceva extraordinar pentru ţelurile lor omenești și mărunte? – și pentru că dovediseră existenţa acelui El Dorado.
Iubirea semăna mai mult cu Lacao. Frumoasă, terifiantă și stranie. Puteau să descopere la nesfârșit ce avea ea de oferit.”
Veți citi întreaga poveste în romanul UN IUBIT CA NIMENI ALTUL de Julie Anne Long, de sâmbătă, 11.02.2017, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea. Volumul al doilea al seriei Pennyroyal Green se anunță plin de pasiune!
Sursa: Carti Romantice

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *