Delicatese Literare
Prezentari carti

Un lord perfect de Loretta Chase, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Un lord perfect (Lord Perfect – 2006) 

Loretta Chase

Editura Litera / Alma

Colectia Iubiri de poveste

  1. O lady aproape perfectă – Editura Litera (Miss Wonderful – 2004)
  2. Un gentleman imposibil – Editura Litera (Mr. Impossible – 2005)
  3. Un lord perfect (Lord Perfect – 2006)
  4. Nu tocmai o lady (Not Quite a Lady – 2007) – recenzia 
  5. Regina scandalurilor – Last Night’s Scandal – 2010 – prezentare 
Moștenitorul contelui de Hargate, Benedict Carsington, este aristocratul perfect. Înalt și chipeș, el este renumit pentru manierele impecabile și pentru buna-creștere. Benedict cunoaște foarte bine regulile înaltei societăți, pe care le respectă – până când îi iese în cale EA.
Bathsheba Wingate face parte dintr-o familie cunoscută pentru minciunile, înșelătoriile și escrocheriile ei. Nici nu-i de mirare că familia de rang înalt a soțului ei i-a renegat. Rămasă văduvă, ea este hotărâtă să-i asigure fiicei sale o viață stabilă și o educație aleasă.
Nimeni și nimic nu o pot împiedica să-și ducă planurile la bun sfârșit – până când apare EL. 
Impetuoasa și neastâmpărata fiică de doisprezece ani a Bathshebei îl atrage pe nepotul lui Benedict într-o adevărată aventură, și copiii pleacă în căutarea unei comori vechi de o sută de ani.
Pentru a le da de urmă, Benedict și Bathsheba trebuie să pornească într-o misiune de salvare ce îi obligă să stea primejdios de mult timp unul în preajma celuilalt.
Situația nu poate să conducă decât spre un adevărat scandal dacă lumea bună află de fuga lor împreună.
Dar curând Benedict ajunge la concluzia că a cădea de pe piedestalul pe care l-a ridicat societatea, numindu-l Lordul Perfect, în brațele fermecătoarei Bathsheba este un preț pe care e dispus să-l plătească.
„Era incapabil să își dea seama că gusta din primejdie, așa că nu reuși să înţeleagă de ce îl atrăgea mai insistent decât raţiunea. Înţelegea doar că ce simţea avea gust de femeie, mirosea a femeie și se simţea a femeie – și era o femeie interzisă, deci cu atât mai irezistibilă.”
„Tot ce trebuia să facă era să își retragă braţul de pe talia ei. Dar nu o făcu. O strânse aproape de el, în vreme ce sărutul deveni un joc păcătos între ei doi, tachinând, îndrăznind, cerând. Pasiune. Pasiunea nu era permisă. Niciodată. Pasiunea era nebunie, haos. Avea o grămadă de reguli împotriva pasiunii.”
„Dragostea, în acele vremuri de mult apuse, fusese un lucru măreţ, terifiant și uluitor. Și atât de dureros. Cum nu își permisese să revină la experienţele tinereţii, uitase durerea. Amintirile rămaseră, dar sentimentele erau vagi și îndepărtate. Îndrăgostirile din școală păreau acum la fel de nesemnificative ca visurile, deși la vremea aceea fuseseră mai mult decât reale.
Totuși, totul se stingea în timp.
Iubirea din tinereţe. Visurile din tinereţe.”

Veți citi întreaga poveste în romanul UN LORD PERFECT de Loretta Chase – apariție sâmbătă 12.08.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Loretta Chase pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Loretta Chase

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *