Un mariaj neconvențional de Kerrigan Byrne, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

0

Un mariaj neconvențional 

(The Scot Beds His Wife – 2017)

Kerrigan Byrne

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Tâlharul de inimi – Editura Litera (The Highwayman – 2015) – prezentare
  2. O țintă seducătoare – Editura Litera (The Hunter – 2016) – prezentare 
  3. Demonul scoțian – Editura Litera (The Highlander– 2016) – prezentare 
  4. Ducele barbar – Editura Litera (The Duke – 2017) – prezentare
  5. Un mariaj neconvenţional – Editura Litera (The Scot Beds His Wife – 2017)
  6. Ducele cu tatuaj (The Duke with the Dragon Tattoo– 2018) – prezentare 
  7. A Dark and Stormy Knight – 2019
Gavin St. James, conte de Thorne, un scoțian renumit și un mare crai, își folosește farmecul pentru a obține ceea ce își dorește – inclusiv câte o noapte de destrăbălare cu soțiile altora.
Însă Gavin este hotărât să lase în urmă proastele obiceiuri și să se retragă într-un loc liniștit, la care visează încă de mic. Când o tânără ambițioasă și sigură pe forțele proprii îi iese în cale, dovedindu-se a fi proprietara pământului pe care și-l dorește, Gavin este convins că a găsit cea mai bună soluție…
Samantha Masters s-a întors în Scoția, purtând cu ea secretele întunecate din vremea petrecută în Vestul Sălbatic și fugind de trecut. Căsătoria este șansa ei la o viață protejată – și asta este ceva ce nu poate amâna. Gavin pare dornic să-i ofere acest lucru, din motive pe care ea nu le poate intui. Dar, pe măsură ce pericolul sporește și amenințarea din trecut devine aproape palpabilă, ceea ce începe ca o propunere scandaloasă și ilogică ajunge să se transforme într-o pasiune mistuitoare. Și Gavin descoperă că este în stare de orice pentru a o ține în siguranță și aproape de el pe femeia pe care a ajuns să o considere a lui…
„Jocul lui preferat era să se dea drept pradă. Se lăsa urmărit, dorit, căutat. Apoi, tocmai când prădătorul credea că era pregătit să atace, se întorcea și lovea, savurând șocul adversarului.
Această metodă era la fel de eficientă cu femeile pe cât era și cu lupii.
Era ceva foarte satisfăcător în a scoate inima cuiva în clipa în care persoana respectivă avea convingerea că urma să-ți facă ea asta. Poate faptul că îi plăcea acest lucru îl făcea un monstru.”
„Mâinile astea nu au făcut decât să mângâie pielea feminină. Sau să producă fiori de plăcere. Femeile nu se tem de aceste mâini, ci le doresc. Nu le e frică de puterea mea, ci imploră după ea. Își lasă să cadă evantaiele și batistele. Se izbesc de mine doar ca să-mi atingă corpul. Se poartă ridicol în preajma mea. Am grămezi întregi de scrisori parfumate și invitații la care nu am răspuns, trimise de femei cu care m-am culcat și care îmi cer încă o noapte. Încă o conversație șoptită. Încă o atingere tandră.”
„Stelele îi strigau numele prea devreme, iar el le răspunse lăsându-și capul pe spate, gemându-și plăcerea în calea furtunii. Le putea simți pulsând în spatele norilor, aproape își simțea locul printre ele în timp ce plăcerea îl îndepărtă de el însuși, îl rupse în bucăți și apoi îi dădu o nouă formă. Creă o ființă a haosului acolo unde înainte fusese ordine, iar Gavin știu că era posibil să nu mai fie niciodată cine fusese.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN MARIAJ NECONVENȚIONAL de Kerrigan Byrne, volumul al cincilea din seria „Rebeli victorieni“ – apariție sâmbătă 29.09.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Listă cărți Kerrigan Byrne

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

About Author

Leave A Reply