Delicatese Literare
Prezentari carti

Un moment magic de Kristin Hannah, Editura Litera, Colectia Blue Moon

Un moment magic

(Magic Hour – 2006)

Kristin Hannah

Editura Litera

Colectia Blue Moon

Data apariție: aprilie 2021

Nr. pagini: 416

Kristin Hannah este una dintre cele mai bine vândute, apreciate și premiate scriitoare cu peste de 20 de romane publicate, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake,1999), Aleea cu licurici (Firetly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare, Un nou început (The Great Alone, 2018), și Cele patru vânturi, cea mai nouă carte a sa.

Romanul Un nou început (The Great Alone), publicat pe 6 februarie 2018, o poveste de dragoste epică și o dramă familială a cărei acțiune se petrece în Alaska în anii 1970, este o ficțiune îndrăzneață despre dragoste și pierdere, despre lupta pentru supraviețuire și sălbăticia care trăiește atât în ​​natură cât și în om. A fost enumerat ca fiind unul dintre cele mai anticipate romane ale anului de Seattle Times, Bustle.com, PopSugar, Working Mother, Southern Living și Goodreads.

În sălbatica zonă a Pacificului de Nord-Vest se află Pădurea Națională Olympic – aproape patru sute de mii de hectare de întunecime impenetrabilă și de incredibilă frumusețe. Într-o bună zi, din adâncul acelui codru apare o fetiță în vârstă de șase ani. Singură și neștiind să vorbească, nu poate oferi nici un indiciu cu privire la identitatea sau la trecutul ei.
Retrasă în orașul său natal din zona de vest a statului Washington în urma unui scandal care i-a distrus cariera, Julia Cates, specialistă în psihiatrie pediatrică, e hotărâtă s-o elibereze pe acea fetiță neobișnuită, pe care ea a numit-o „Alice”, dintr-o închisoare mentală în care copila suferă cumplit de pe urma spaimei și a izolării. Ca s-o poată ajuta, Julia trebuie să descopere adevărul despre trecutul lui Alice, deși aceasta înseamnă să recurgă la ajutorul surorii de care s-a înstrăinat și care e ofițer în poliția locală. Amănuntele șocante ale vieții lui Alice îi pun Juliei la grea încercare credința și rezistența, chiar și atunci când se zbate ca să clădească un cămin pentru Alice – și pentru ea însăși.

Acesta e unul dintre cele mai fascinante și mai captivante romane scrise de Kristin Hannah. Booklist

Adevărata poveste de dragoste din acest roman îl reprezintă atașamentul necondiționat dintre Alice și Julia, iar cititorii o vor îndrăgi, fără doar și poate, pe vulnerabila fetiță-lup. Publishers Weekly

Veți putea citi întreaga poveste în romanul UN MOMENT MAGIC de Kristin Hannah. De mâine, 20.04.2021, la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Kristin Hannah

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Blue Moon

Spune-ți părerea!