Un nou început de Kristin Hannah, Editura Litera, Colecția Blue Moon

0

Un nou început

Kristin Hannah

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Titlu original: The Great Alone – 2018

Kristin Hannah este una dintre cele mai bine vândute și premiate scriitoare cu peste de 20 de romane publicate. 

Ultimul ei roman, The Great Alone, a fost publicat pe 6 februarie 2018. Romanul, o poveste de dragoste epică și o dramă familială, a cărei acțiune se petrece în Alaska, în anii 1970, este o ficțiune îndrăzneață despre dragoste și pierdere, despre lupta pentru supraviețuire și sălbăticia care trăiește atât în ​​natură cât și în om. A fost enumerat ca fiind unul dintre cele mai anticipate romane ale anului de Seattle Times, Bustle.com, PopSugar, Working Mother, Southern Living și Goodreads.

O poveste îndrăzneață și emoționantă despre dragoste și pierdere, despre lupta pentru supraviețuire și sălbăticia care sălășluiește nu doar în natură, ci și în ființa umană.
Adolescenta Leni, prinsă în relația pasională și furtunoasă dintre părinții ei, îndrăznește să spere că un nou cămin în Alaska va aduce cu sine un viitor mai bun. Mama ei va face orice pentru bărbatul pe care îl iubește, chiar dacă asta înseamnă să-l urmeze în necunoscut.
La început, Alaska pare să fie răspunsul la problemele lor. Zilele lungi, însorite și generozitatea localnicilor suplinesc lipsa de experiență și de resurse a familiei. Dar, pe măsură ce se apropie iarna și întunericul coboară peste Alaska, familia începe să se destrame.
Leni îl întâlnește însă pe Matthew, iar acesta – grijuliu, bun, curajos – o face să creadă în posibilitatea unei vieți mai bune…
UN NOU ÎNCEPUT de Kristin Hannah – de joi, 29 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 19,99 lei!

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

 

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: