Un pact cu diavolul de Lorraine Heath, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de poveste

11

Un pact cu diavolul (In Bed with the Devil)

Lorraine Heath 2634570

 1. Un pact cu diavolul (In Bed with the Devil – 2008) – prezentare carte 
 2. Între diavol și dorință (Between the Devil and Desire – 2008) – prezentare carte 
 3. În căutarea plăcerilor interzise (Surrender to the Devil – 2009) – prezentare carte 
 4. Plăcerile nopţii (Midnight Pleasures with a Scoundrel – 2009) – prezentare carte 
 5. Ultimul rebel (The Last Wicked Scoundrel – 2014) prezentare carte
A fost poreclit Contele Diavol – un bărbat cu spirit nesupus, acuzat de crimă, crescut pe străzile periculoase ale Londrei şi care nu-şi mai aminteşte nimic despre trecutul lui. Orice domnişoară bine educată ştie că riscă mai mult decât reputaţia atunci când îşi asociază numele cu frumosul Lucian Langdon, însă Lady Catherine Mabry nu are altă soluţie. Ar face orice pentru a-i proteja pe oamenii pe care îi iubeşte… chiar şi să ajungă la o înţelegere cu însuşi diavolul.
Lucian vrea să fie respectat şi, mai presus de asta, îşi doreşte o soţie. Problema este că aleasă lui nu cunoaşte eticheta pe care trebuie să o respecte în mijlocul aristocraţiei şi nu e acceptată de înalta societate. Catherine îl poate ajută pe Lucian să dobândească tot ce-şi doreşte. Dar preţul pe care îl cere ea în schimb le poate pune chiar vieţile în pericol.
Atunci când primejdia le da târcoale, cei doi se descoperă cu adevărat: Lucian se dovedeşte a fi un bărbat incredibil de pasional, iar Catherine, o femeie de un curaj nemăsurat. Pe măsură ce ies la iveală secrete din trecutul lui întunecat, Lucian ajunge să pună sub semnul întrebării toate lucrurile pe care le consideră adevărate, inclusiv dorinţele propriei inimi.
Sursa: Editura Litera
Citate:
„Avea nevoie de o femeie suficient de puternică să-i accepte fără teamă pasiunea sălbatică, o femeie care să nu se clintească, o femeie care să ispitească bestia din el şi să nu aibă nici o dorinţă să-l îmblânzească.”
„Un sărut ar trebui să te mistuie, să-ţi facă genunchii să tremure, să-ţi facă inima să bubuie…”
„Era ca şi cum sărutul i-ar fi cuprins tot corpul, nu doar gura. Părea că ajunge până în miezul feminităţii sale şi trezeşte un dor pe care ea nu-l mai cunoscuse niciodată. Fu copleşită de un val de pasiune care îi amorţi celelalte simţuri.”

 

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.rolibrarie.net, carturesti.ro

About Author

11 comentarii

 1. Oprea Denisa on

  Cred ca o sa fie prima carte din colectia „Iubiri de poveste” pe care o sa o citesc. Mi-a placut prezentarea.

  • Sa o citesti cu placere, sunt curioasa cum o sa ti se para, mai ales ca este prima din colectie pe care o citesti. Mie mi-a placut mult, iar autoarea e una din cele mai indragite de la Iubiri de Poveste. Sa revii cu impresiile tale!

 2. Recunosc, este prima carte din colectia ” Iubiri de poveste” pe care am citit-o vreodata. Cand cumnata mea mi-a adus-o, am „aruncat-o” pe raftul din biblioteca, cu gandul ca voi citi-o atunci cand (chiar) ma voi plictisi, sau cand am sa raman in pana de carti. Nu s-a intamplat nici una, nici alta, am pus pur si simplu mana pe ea, iar in momentul in care m-am asezat in pat, presupun ca mi-a fost prea lene sa ma intorc dupa alta.
  Am simtit nevoia de a face paranteza asta, ca sa intelegeti cum am ajuns sa o citesc, in primul rand .
  Cartea, m-a surprins foarte, foarte mult.
  In primul rand, subiectul, apoi personajele si nu in ultimul rand felul in care este povestita. Este perfect acceptabil faptul ca, datorita traumei prin care a trecut Claybourne (vazandu-si parintii ucisi), copil fiind sa isi inchida undeva, adanc in minte trecutul. Mai apoi, rebela Catherine, sa nu ii pese de eticheta. Ambele personaje (principale) m-au fascinat. Atat de puternice, dar cu o latura sensibila cu care ne obisnuim pe parcursul cartii.
  De Frannie, nu stiu (inca) ce parere am. Nu-mi place in mod deosebit de ea, ezita cand Claybourne ii cere mana, insa nu-si declara adevaratul motiv.
  Jack (care nu merita sa fie iertat), m-a surprins cel mai mult. Nu ma asteptam la ceea ce autoarea dezvaluie spre sfarsitul cartii.
  Iar Averndale primeste (cu varf si indesat) ceea ce merita. Mi-a placut mult fraza :” Nu stiu daca exista Iad dupa moarte, dar va trai in Iad tot restul vietii”.
  In incheiere , as adauga ca tot de aceeasi autoare, mai am ” Doamna de companie”. Cu siguranta o voi citi.
  Sper ca ati avut rabdarea sa (ma) cititi .

  • Am citit cu multa plăcere impresiile tale. Eu îți recomand întreaga serie, mie mi-a plăcut foarte mult. Așa e, fapta lui Jack a fost foarte gravă, dar până la urmă și el era doar un copil în acel moment… Nu avea atâta discernământ încât să prevadă consecințele faptelor sale, iar ulterior a încercat din răsputeri să se revanșeze. A doua carte din serie – ”Între diavol și dorință” este povestea lui, care pe mine m-a impresionat mult.

   De altfel, îmi place că autoarea nu a creat personaje perfecte, nici unul nu e zugrăvit doar în alb sau în negru, ci în diverse tonuri de gri, fiind astfel cu atât mai credibile.

   M-aș bucura dacă ai citi și restul poveștilor și să revii cu impresiile tale la final.

Lasă un răspuns