Delicatese Literare
Prezentari carti

Un pariu pe soartă de Nora Roberts, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

Un pariu pe soarta playing

Nora Roberts

Titlu original: Playing The Odds
Este primul volum al seriei The MacGregors:
  1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
  2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
  3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
  4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
  5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
  6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
  7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
  8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms – prezentare carte
  9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor – prezentare carte
Serena vrea să fie liberă, să călătorească și să guste o vreme aventurile vieții angajându-se ca dealer în cazinoul unui vas de croazieră. Acolo nimeni nu îi cunoaște familia bogată, educația aleasă și mai ales pe Daniel MacGregor, magnatul financiar care îi este tată.
Însă jocurile au fost deja făcute, căci MacGregor, care își dorește stabilitate și o căsnicie pentru fiica lui, nu îi lasă nici o șansă când îl trimite după ea pe Justin Blade – parțial indian comanș și jucător desăvârșit – într-o croazieră pe Marea Caraibilor.
MacGregor își pune mari speranțe în urmările întâlnirii dintre cei doi, dar firile lor pasionale și independente fac lucrurile mult mai complicate decât era de așteptat.
Însă, în acest pariu pe soartă, fie că vor câștiga, fie că vor pierde, Serena și Justin sunt meniți să fie împreună, dovedind fără doar și poate că, în cazul lor, norocul la cărți nu înseamnă ghinion în dragoste.
Veți citi întreaga poveste în romanul UN PARIU PE SOARTĂ de Nora Roberts, primul volum al seriei MacGregors, care a apărut în data de 01.04.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
„Îi simţi degetele alunecând pe sub părul ei răvăşit de vânt şi prinzând-o de ceafă. Gura lui coborî către a ei. Cumva, tremurul cald al respiraţiei lui făcu buzele să se despartă şi să-şi piardă din şovăie. O mână încă o mai ţinea pe ei şi îi desena cercuri cu degetul în palmă, ca şi cum ar fi dorit să-i amintească de felul în care îi simţise buzele pe piele.”
„Nici un bărbat nu mai îndrăznise să o atingă astfel; poate de aceea îi şi permise. El îndrăzni, fără să ceară, fără cuvinte meşteşugite care să o seducă. Era o forţă care îi consuma pe amândoi – un impuls prea vechi şi prea primar pentru a fi negat.”
„Pe parcursul acelor prime vibraţii de pasiune, Serena simţi o bucurie tăcută. Iubea. Şi iubirea, realiză ea, era aventura supremă.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul UN PARIU PE SOARTĂ de Nora Roberts, primul volum al seriei Familia MacGregor.
Sursa: Carti Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

18 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *